Home / POLITICĂ / Vlad Voiculescu: Ce despăgubiri vor primi românii care au pătimit în spitalele mizerabile?

Vlad Voiculescu: Ce despăgubiri vor primi românii care au pătimit în spitalele mizerabile?

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a criticat Guvernul României și pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pentru faptul că deținuți periculoși sunt eliberați mai devreme și, în plus, primesc despăgubiri. El a făcut o paralelă în acest sens cu faptul că sute de mii de români au stat sau încă mai stau în apartamente fără apă caldă și căldură.

„Diverși indivizi condamnați de mai multe ori pentru violuri, tentative de viol, tâlhării, acte de corupție și așa mai departe beneficiază de reducerea pedepsei și primesc despăgubiri de mii și zeci de mii de euro pe motiv că au stat închiși, bieții de ei, în condiții necorespunzătoare. Câți bani vor primi oare cei care au făcut frig crunt în case zilele astea din cauza doamnei Firea și a altora care și-au adus slugile hoațe să se “ocupe” de RADET?”, afirmă Vlad Voiculescu, pe pagina de Facebook.

Citește și ”Un violator a primit 3.000 de euro despăgubiri mulțumită legii ministrului Justiției, Tudorel Toader

„Ce despăgubiri vor primi românii care au pătimit în spitalele românești în condiții mai grele decât în multe închisori, fără medicamente, condiționați de vânzarea lucrurilor de prin casă pentru veșnica șpagă?”, adaugă el, ilustrând mesajul cu o poză dintr-o închisoare care pare a fi însă din Rusia, potrivit comentariilor.

„În logica acestor nemernici care au pus mâna pe guvern, despăgubirile ar trebui să meargă tot către Firea, către managerii de spital hoți, către medicii șpăgari și în general către cei care au mințit și abuzat și furat românii, profitând de naivitatea unora cărora ei și prietenii lor le-au vândut din nou gogoși… aceleași gogoși. Gogoși sau dreptate. Asta va fi alegerea pe care o vor avea de făcut românii foarte curând”, mai spune fostul ministru. (Sursa: Digi24.ro)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ponta, portavoce a propagandei regimului comunist de la Beijing: ”America, agresoare a României”

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol scris …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: