Home / POLITICĂ / Victor Ponta: Sunt curajoşi la Antena3 dar la Bruxelles dau din coadă cuminţi

Victor Ponta: Sunt curajoşi la Antena3 dar la Bruxelles dau din coadă cuminţi

De ce mai rămâne PSD în PES , de ce mai rămân europarlamentarii PSD în Grupul S&D și de ce susțin candidatul PES în 2019 pentru funcția de Președinte al Comisiei Europene, se întreabă retoric într-o postare pe Facebook fostul prim-ministru, Victor Ponta.

Liderul Pro România a adresat o serie de întrebări „simple şi logice” pe pagina sa de Facebook reprezentanţilor PSD care au reacţionat dur după raportul MCV şi Rezoluţia adoptată de Parlamentul European privind statul de drept din România.

Postarea integrală:

„Am un set de întrebări foarte simple şi logice – dacă toate reacţiile de ieri ale reprezentanţilor PSD sunt sincere (eu le consider doar ridicole, demagogice, isterice şi chiar paranoice – dar acesta este punctul meu personal de vedere şi nu contează pentru PSD): de ce mai rămâne PSD în PES, de ce mai rămân europarlamentarii PSD în Grupul S&D şi de ce susţin candidatul PES în 2019 pentru funcţia de Preşedinte al Comisiei Europene?!?? Nu îi obligă nimeni – nu îi ţine nimeni cu forţa alături de cei pe care îi acuză de cele mai rele gânduri faţă de România!

Citește și ”MCV-ul și Raportul NU sunt despre români! Ele sunt despre voi, infractorii din PSD-ALDE!

– având în vederea că PES ( Partidul Socialiştilor Europeni) a susţinut fără rezerve rezoluţia adoptată ieri Parlamentul European

– având în vedere că 135 de eurodeputaţi din Grupul Socialiştilor şi Democraţilor au votat pentru

– având în vedere că Raportul pe MCV a fost coordonat şi prezentat public de către Dl Frans Timmermans ( membru social democrat al Comisiei)

– având în vedere că Dl Frans Timmermans urmează să fie desemnat în unanimitate la Congresul din Decembrie de la Lisabona ca şi candidat al PES pentru funcţia de Preşedinte al Comisiei Europene în 2019

De ce PSD nu pleacă din PES şi Grupul Parlamentar S&D?

Citește și ”Ponta: Votanţii PSD vor să ştie despre afacerile, proprietăţile şi milioanele de euro ale lui Dragnea

Posibile explicaţii:

1. Ipocrizie şi laşitate: sunt curajoşi la Antena3 dar la Bruxelles dau din coadă cuminţi

2. Nu vor să piardă funcţiile şi sinecurile din Parlamentul European pe care le-au primit din partea S&D

3. Nu vor să piardă finanţarea de la PES şi S&D ( aţi văzut că ştiu să cheltuiască foarte bine şi nu le ajung milioanele de euro primite de la Bugetul României)!

4. De fapt nu cred nici ei o iotă din ce au spus ieri despre Rezoluţia PE şi Raportul MCV dar spun chestiile alea ca să îi prostească pe românii care încă îi mai cred

De ce nu se duc “fiarele” astea care rup televizorul acasă să le spună celor de la PES şi Grupul S&D ce spun şi la Bucureşti – după care “adio – ne despărţim”?!? Hai mai Veorica , Puiuţ, Şerbănică, Codrinel – fiţi “bărbaţi” şi la Bruxelles nu doar acasă!

Este evident că actuala conducere a PSD chiar nu mai are nicio legătură cu social democraţia şi valorile europene – sunt doar nişte demagogi populişti şi fals naţionalişti/ şi atunci de ce nu fac măcar lucrurile pe faţă? Este doar obişnuinţa de la manipula , ipocrizie sau deja schizofrenie?

Eu stiu răspunsul – dar fac acest demers pentru oamenii care încă sunt minţiţi şi manipulaţi de către aceşti impostori mafioţi! Poate se trezesc!”

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: