Home / ACTUALITATE / Victor Ciorbea, avocatul infractorilor, pregătește ultima lovitură înainte de expirarea mandatului

Victor Ciorbea, avocatul infractorilor, pregătește ultima lovitură înainte de expirarea mandatului

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, avertizează că Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, își încheie „mandatul rușinos” printr-o nouă ticăloșie: „crearea imposibilităţii contestării la CCR” a oricărei ordonanţe de urgenţă, pe timpul interimatului la instituția Avocatului Poporului, scrie Ziaristii.com.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

Ciorbea „a întinat cu prezenţa sa aceasta instituţie, transformându-se într-un veritabil Avocat Roşu al Infractorilor”, a scris Tomac pe Facebook, într-un mesaj postat pe 7 mai.

Mesajul lui Eugen Tomac

”Victor Ciorbea pregătește ultima lovitură înainte de expirarea mandatului”

”Pe 14 mai se termină mandatul ruşinos al lui Victor Ciorbea ca Avocat al Poporului. În ultimii cinci ani, acest om s-a umplut de atâta ruşine, încât orice ar face, nu se va mai reabilita niciodată. Prin tăcerea, pasivitatea şi obedienţa sa faţă de Liviu Dragnea, în schimbul firimiturilor căzute de la masa acestuia de la Scroviştea, Ciorbea a permis asaltul PSD-ALDE asupra instituţiilor statului prin tot soiul de Ordonanţe de Urgenţă pe care le analizează şi acum, neluând niciodată o decizie.

A întinat cu prezenţa sa aceasta instituţie, transformându-se într-un veritabil Avocat Roşu al Infractorilor. În loc să îşi îndeplinească atribuţiile legale, Ciorbea a stat mai mult prin concendii, permiţând ca, în timpul mandatului său, Jandarmeria să reprime violent o manifestaţie paşnică de protest în Piaţa Victoriei, iar el nici până acum nu a avut vreo reacţie.

Acum, la sfârşit, când nici măcar Dragnea nu s-a decis dacă îi prelungeşte mandatul acestui lacheu, este pe punctul de a mai da o lovitură. După propriile declaraţii, Avocatul Poporului este «o autoritate publică unipersonală». Dacă mandatul lui Ciorbea expiră, nu există instituţia interimatului, la fel cum delegarea responsabilităţii se poate face greu. Ultima lovitură a acestei slugi ar putea fi crearea imposibilităţii contestării la CCR a Ordonanţei de Urgenţă pe care se pregăteşte să o dea Dăncilă pentru a creşte artificial pragul în cazul referendumului pe Justiţie declanşat de şeful statului.

Ca observaţie generală, Dragnea a ajuns în postura să-şi aleagă propriul complet de judecată la ÎCCJ, să stăpânească CSM, să numească procurori (DIICOT, PG şi DNA), judecători (la CCR chiar astăzi) şi chiar şi Avocatul Poporului. Iată de ce trebuie oprit la vot pe 26 mai.”

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Deutsche Welle: ”Dacă România este ‘o colonie’, atunci ocupantul țării e chiar PSD”

EXPLOZIV! Cum îl acoperă Meleșcanu pe Radu Mazăre pentru a nu putea fi extrădat din Madagascar

”Cum îndrăzniţi să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca niște oameni inteligenţi?”

Reportaj la mitingul PSD: ”Am venit ca proștii aici”. Alt pesedist: ”Am venit să schimbăm guvernul”

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță că 16-17 bănci din România sunt suspecte de operațiuni de spălare a banilor

Nicolae Cinteză, director în Direcţia Supraveghere din Banca Naţională a României (BNR), a anunțat miercuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: