Home / ACTUALITATE / Viceprimar PSD din clanul Olguței Vasilescu, ridicat cu mascații și cu focuri de armă – Expres Media

Viceprimar PSD din clanul Olguței Vasilescu, ridicat cu mascații și cu focuri de armă – Expres Media

Viceprimarul comunei Poiana Mare, Cristian Ologu (PSD), a fost reținut de procurori pentru contrabandă cu țigări. De la vârstă de 20 ani, Cristian Ologu este președintele uneia dintre cele mai puternice organizații de tineret a PSD.

Deputatul USR Claudiu Prisnel afirmă că Ologu a fost ridicat cu mascații și că s-au tras focuri de armă.

”Cer demiterea de urgență a viceprimarului din Poiana Mare, ridicat cu mascații pentru contrabandă cu țigări. Cer Poliției Dolj și DIICOT să spună public dacă în timpul operațiunii s-au tras focuri de armă, așa cum relatează locuitorii din Poiana Mare. PSD dovedește pe zi ce trece că este un partid de infractori, legat de clanurile interlope.

Cristian Ologu, viceprimar PSD și un favorit al clanului Olguța Vasilescu-Manda-Tănăsescu, a fost reținut într-un dosar de trafic cu țigări de contrabandă. A și fost eliberat de judecătorii din Calafat pentru că nu ar fi pericol public, doar e viceprimar PSD. Iar dacă relatările oamenilor din Poiana Mare sunt adevărate, atunci clemența miroase a politică.

Oficial, Ologu este sărac lipit și un politician de perspectivă. De la 20 de ani, este președinte al uneia dintre cele mai importante organizații de tineret a PSD. În realitate, este plin de bani și prieten cu clanurile interlope.

Sute de mii de lei, mii de euro și dinari sârbești au fost ridicate de mascați, pe lângă materia primă, instalația de produs țigări. Moneda găsită la grupul infracțional ne duce cu gândul că viceprimarul este, de fapt, membru într-o rețea transfrontalieră de trafic cu țigări de contrabandă. Oare, o mai fi vorba și de altceva? Facem apel la poliția doljeană să ne spună dacă viceprimarul mai este implicat și în alte dosare.

Cer PSD demiterea de urgență a viceprimarului Ologu. Dacă vor sau nu să-l suspende din partid până la finalizarea anchetei, este problema lor. Nu îmi fac însă iluzii: la PSD posibilul contrabandist de azi poate fi șeful de partid de mâine. Dar în administrația locală un asemenea personaj nu are ce cauta”, a scris Prisnel pe Facebook. (Sursa: Aktual24.ro)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe FACEBOOK sau TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

Dosarul Revoluției a fost amânat o lună. Iliescu este acuzat de infracţiuni contra umanităţii

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, vineri, pentru data de 27 martie, dosarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: