Home / POLITICĂ / Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose, demontează ”o nouă minciună marca Vv Ponta”

Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose, demontează ”o nouă minciună marca Vv Ponta”

Mihai Tudose demontează „o nouă minciună marca Vv Ponta” după ce liderul Pro România a susținut că acesta nu pleacă din partid pentru că ar pierde mandatul și banii de europarlamentar: ”Câți bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO?”

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Vicepreședintele Pro România Mihai Tudose l-a acuzat marți pe Victor Ponta că minte atunci când spune că dacă ar pleca din partid și-ar pierde ”mandatul și banii de europarlamentar”, subliniind că și soția acestuia, Daciana Sârbu, a părăsit PSD, partidul pe lista căruia a fost aleasă deputat european în 2014, fără a-și pierde privilegiile.

”O nouă minciună/ petardă.. marca Vv Ponta… Cică nu plec din PRO România fiindcă astfel ,,mi-aș pierde mandatul și banii de europarlamentar”… Acum câteva ore declara că plec la alt partid… O scurtă întrebare: câți bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)? Și cum de nu și-a pierdut mandatul? Sau toți ceilalți europarlamentari care au ,,migrat” în timpul mandatului…. Repet Victor: nu mai judeca pe toată lumea după chipul și asemănarea ta! Nu pentru toți e vorba numai despre funcții și bani… Rămân la PRO. Pleacă tu!”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Potrivit Tratatului privind Uniunea Europeană, europarlamentarii sunt aleși pentru un mandat de cinci ani. Ei nu își pierd funcția sau beneficiile financiare în cazul demisiei din partidul pe listele căruia au fost aleși.

Acuzația de minciună lansată de Tudose la adresa lui Ponta vine după ce acesta din urmă a susținut, într-o declarație pentru o vuvuzea PSD că ”Mihai Tudose nu pleacă ca să nu piardă mandatul și banii de la Parlamentul European”.

Schimbul de replici între cei doi lideri ai Pro România are loc în contextul votării Guvernului Orban de către opt parlamentari ai partidului, în ciuda interdicției impuse de Victor Ponta.

În această dimineață, Mihai Tudose, acuzat de Victor Ponta că ar fi negociat cu PNL pentru susținerea guvernului Orban, i-a cerut printr-o postare pe Facebook acestuia să demisioneze de la șefia partidului.

Tudose a subliniat că Ponta a negociat doar în nume propriu, fără să aibă o decizie a forurilor de conducere ale partidului.

”În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm”, i-a transmis Tudose lui Ponta.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Victor Ponta anunță că Pro România nu susține moțiunea anunțată de PSD

Motiunea anuntata pe PSD, pe tema revenirii la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: