Home / ACTUALITATE / Vești noi din Brazilia! Vila din Cumbuco a mai găzduit un oaspete surpriză, pe lângă Dragnea, Comana, Pitiș sau Gheorghiaș

Vești noi din Brazilia! Vila din Cumbuco a mai găzduit un oaspete surpriză, pe lângă Dragnea, Comana, Pitiș sau Gheorghiaș

Reporterii RISE Project au descoperit că pe lângă Dragnea, Pitiș și soția, Costel Comana sau Mugurel Gheorghiaș, vila din Cumbuco a mai găzduit un oaspete surpriză.

Cătălina Elena Ștefănescu a intrat în Parlamentul României în 2012 după ce a candidat pe listele PSD în Teleorman la doar 24 de ani. Presa titra atunci că este cel mai tânăr deputat din istoria României.

Ce nu s-a știut atunci e că Ștefănescu îl acompania deja pe Liviu Dragnea în călătoriile sale peste ocean. Potrivit informațiilor furnizate de poliția de frontieră din Brazilia, între 2010 și 2012, tânăra și Dragnea au aterizat și au decolat împreună de pe aeroportul din Fortaleza de trei ori. În 2012, cei doi au folosit ca punct de sosire și plecare aeroportul Rio Grande do Norte din Natal, aflat la vreo 500 de kilometri de Fortaleza. În plus, la cele patru călătorii în tandem se adaugă încă două voiaje braziliene când însă Dragnea a sosit cu întârziere de câteva zile față de Ștefănescu.

Începând cu 2013, Dragnea nu a mai voiajat împreună cu Ștefănescu ci a început să frecventeze Brazilia alături de Irina Tănase, actuala sa țiitoare.

După ce a intrat în Parlament, Ștefănescu a devenit secretara grupului parlamentar de prietenie cu Brazilia.

Înainte de a fi deputat, Ștefănescu a lucrat la Agrotrust SRL – o fermă de vaci din Teleorman de la care a încasat, conform declarației de avere depuse în 2012, 19.856 de lei pentru consultanță.

Dar Cătălina Ștefănescu fusese angajată acolo încă din 2010. O arată un extras de cont pitit în valiza #teleormanleaks. Conform documentului, ea a încasat în decembrie 2010 suma de 850 de lei ca lichidare pentru luna precedentă a aceluiași an.

Extras Agrotrust:

Agrotrust este firma lui Mihai Slăvescu Putineanu, un afin a lui Liviu Dragnea care a gravitat mereu în jurul acestuia. În conturile companiei au intrat cel puțin 25 de milioane de lei de la Tel Drum SA.

În perioada în care Cătălina Ștefănescu lucra la Agrotrust, firma decarta bani în toate direcțiile. De exemplu, Radu Tudor de la Antena 3 a primit bani pentru consultanță. Ultimii bani i-a încasat în campania electorală a alegerilor locale din 2012. Răzvan Dumitrescu și Bogdan Chirieac au primit și ei bani de la Agrotrust în aceeași perioadă.Tot Agrotrust a sponsorizat PSD în 2009 cu jumătate de milion de lei, una dintre cele mai mari sume donate vreodată de o firmă privată unui partid politic.

Care credeți că este cea mai potrivită întrebare pentru referendumul de pe 26 mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

Severin îi ia de proști pe români: ”Nu există pensii speciale, este o creație a propagandei”

Adrian Severin, fost parlamentar si fost diplomat, sustine ca „formula ‘pensii speciale’ este o creatie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: