Home / POLITICĂ / USR este gata să intre la guvernare, cu câteva condiții – INTERVIU

USR este gata să intre la guvernare, cu câteva condiții – INTERVIU

Vom depune moțiune de cenzură, negociem cu partidele din Opoziție, dar și cu opoziția din PSD și avem așteptarea ca Guvernul Dăncilă să plece, după care avem toată deschiderea pentru negocieri cu toate cărțile pe masă. România trebuie să iasă din blocajul în care PSD o scufundă de peste un an și jumătate și, dacă vor fi respectate condițiile USR de nouă majoritate și noul guvern, USR va fi acolo pentru România, fără discuție, afirmă președintele USR, Dan Barna într-un interviu acordat Ziare.com.

Iată principalele declarații ale lui Dan Barna:

-La referendum a fost un vot pentru opțiunea pro-europeană explicită.
-În perioadă următoare, USR va avea o inițiativă privind parteneriatul civil ca să închidem această fractură gratuită în societate.
-Sper că după acest referendum și PSD să înțeleagă că Liviu Dragnea nu mai este o opțiune nici măcar pentru România pe care sperau ei să o înșele.
-Dragnea încurcă pentru că totul a devenit despre pielea domniei sale și românii nu mai cumpără povestea că ar fi vorba despre ei.
-Lista USR pentru europarlamentare va fi alcătuită în urma votului tuturor membrilor partidului în cadrul unor alegeri preliminare. În termeni de valori suntem liberali democrați, în zona „En Marche”-ALDE Europe.
-USR va avea candidați la toate ciclurile electorale, inclusiv la prezidențiale. Este posibilă o alianță cu partidul lui Dacian Ciolos.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL și PSD, dispută pe tema amantelor din ministere: Și ele sunt oameni

PNL a anunțat deja că, în cazul în care ajunge la guvernare, va reduce numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: