”În ziua moțiunii a fost un miting la care au participat șapte, opt mii de oameni dintre care, mai mult de jumătate erau membri sau simpatizanți PNL. Dacă vă referiți la prezența parlamentarilor PNL în Piața Victoriei, acela nu a fost miting. Este o dezinformare a Antenei 3 care aprezentat evenimentul nostru, în care parlamentarii PNL, în pre-ziua moțiunii, pe o ploaie cu spume, am stat în Piața Victoriei să ne solidarizăm cu toți cetățenii români care au protestat de la Ordonanța 13, impotriva intențiilor de politizare a justiție a majorității parlamentare”, a zis președintele PNL la Buzău, scrie realitatea.net.

În realitate, Ludovic Orban a chemat simpatizanții PNL în stradă, pe toți. Când a văzut că protestul PNL a fost un eșec, el a schimbat placa. A zis că, de fapt, doar parlamentarii trebuiau să se strângă în Piața Victoriei pentru a da un semnal, adică nu toți liberalii. Ludovic Orban se aștepta să vorbească cu societatea civilă, dar s-a trezit aproape singur, doar cu parlamentarii.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!