Suntem la doar câteva ore de la anunțul de depunere a actelor partidului iar răspunsul vostru este copleșitor. Vă mulțumim! Peste 12.000 sunteți parte din mișcare, înscriși pe site, și majoritatea doriți să deveniți membri ai România Împreună. Dați vestea mai departe, putem fi și mai mulți”, se arată în postarea paginii Mișcarea România Împreună.

Dacian Cioloș a anunțat, vineri, la scurt timp după lansarea partidului sau, Mișcarea România Împreună, că aproximativ 6.000 de romani s-au înscris pe platforma online a formațiunii. Iată că, după nici măcar 12 ore de la lansare, numărul doritorilor s-a dublat.

În 4 ore suntem deja aproape 6.000 de persoane înregistrate pe siteul www.romaniaimpreuna.ro, majoritatea dintre voi v-ați exprimat dorința de a deveni membri ai partidului. Va fi o perioadă dificilă. Vom fi atacați, vom face greșeli și nu vom putea să facem lucrurile pe atât de bine pe cât ne vom dori. Ne lipsesc încă multe iar o echipa foarte bună care să poată să susțină activitatea a mii de oameni cere rabdare și resurse. Dar toate se pot rezolva cu bine. Împreună”, a scris Dacian Cioloș.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

Comments are closed.