Eugen Teodorovici este unul dintre martorii ”binevoitori” din dosarul Dragnea-TelDrum aflat în lucru la DNA. Însă, în faza urmăririi penale declarația poate fi oricând completată.

Contre dure între Teodorovici și Dragnea la Guvern. Teodorovici: ”Sper că nu mă amenințați, de data asta nu se știe care pleacă primul, dintre noi”. Ministrul Finanțelor și Dragnea s-au contrat foarte puternic joi seară, la Guvern. Teodorovici l-a întrebat pe Dragnea dacă vrea să conducă și ministerul din subordinea sa. Iar Dragnea i-a răspuns, pervers, că numirea unui om la ANAF  înseamnă foarte puțin ca să afecteze o mare personalitate” ca Teodorovici, scrie comisarul.ro.

Practic, Teodorovici i-a reproșat lui Dragnea că l-a impus pe sub masă pe Ionuț Mișa la conducerea ANAF, și că el a aflat de numire într-o pauză de publicitate, la Antena 3. Iar Dragnea a făcut mișto de el. Mai mult, i-a spus că munca de ministru e grea și cine și-o asumă, bine, cine dă vina pe alții e liber să plece. Atunci, Teodorovici l-a fixat cu privirea și i-a spus: Sper că nu mă amenințați, de data asta nu se știe care pleacă primul, dintre noi!

Eugen Teodorovici a fost primul care a părăsit sediul Guvernului. Cu mult înainte de terminarea așa-zisei ședințe. O ședință ținută pentru că Dăncilă nu este ascultată de aproape niciun ministru. Și i-a pârât la Dragnea, care s-a dus să-i amenințe.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!