Dacian Cioloș a anunțat, vineri, la scurt timp după lansarea partidului sau, Mișcarea România Împreună, că aproximativ 6.000 de romani s-au înscris pe platforma online a formațiunii, informează aktual24.ro.

”În 4 ore suntem deja aproape 6.000 de persoane înregistrate pe siteul www.romaniaimpreuna.ro, majoritatea dintre voi v-ați exprimat dorința de a deveni membri ai partidului.

Mi-aș dori să am talentul să pot să scriu ceea ce simt în așa fel încât să fie îndeajuns de aproape de realitate. Gratitudine, responsabilitate, uimire. Am un zâmbet mare pe față acum când scriu asta dar mă simt și copleșit de atenția și generozitatea dumneavoastră.

Când am făcut filmarea de mai jos nu îmi imaginam că vom fi atât de mulți, atât de repede. Avem însă nevoie să fim mult mai mulți.

#Împreună #RO+

În 4 ore suntem deja aproape 6.000 de persoane înregistrate pe siteul www.romaniaimpreuna.ro, majoritatea dintre voi v-ați exprimat dorința de a deveni membri ai partidului. Mi-aș dori să am talentul să pot să scriu ceea ce simt în așa fel încât să fie îndeajuns de aproape de realitate. Gratitudine, responsabilitate, uimire. Am un zâmbet mare pe față acum când scriu asta dar mă simt și copleșit de atenția și generozitatea dumneavoastră. Când am făcut filmarea de mai jos nu îmi imaginam că vom fi atât de mulți, atât de repede. Avem însă nevoie să fim mult mai mulți.Va fi o perioadă dificilă. Vom fi atacați, vom face greșeli și nu vom putea să facem lucrurile pe atît de bine pe cât ne vom dori. Ne lipsesc încă multe iar o echipă foarte bună care să poată să susțină activitatea a mii de oameni cere răbdare și resurse. Dar toate se pot rezolva cu bine. Împreună.Mulțumim!

Geplaatst door Dacian Cioloş op Vrijdag 30 maart 2018

Va fi o perioadă dificilă. Vom fi atacați, vom face greșeli și nu vom putea să facem lucrurile pe atât de bine pe cât ne vom dori. Ne lipsesc încă multe iar o echipa foarte bună care să poată să susțină activitatea a mii de oameni cere rabdare și resurse. Dar toate se pot rezolva cu bine. Împreună”, a scris Dacian Cioloș.

Cererea de înființare a partidului ”Mișcarea România Împreună” a fost depusă la tribunal, a anunțat vineri fostul premier Dacian Cioloș.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

3 COMENTARII

  1. Care domn??Liviu??Un GUNOI,un IMBECIL ca toți psd-istii!!I se aproprie sfârșitul și el stie bine că nu va scăpa de furia poporului!!

  2. Care partid ? ALA CARE SE NUMESTE ASA AM FOST UN AN PRIM MINISTRU SI NIMENI DE PE AICI NU POATE SA SPUNA O REALIZARE DE A MEA ? Sau puteti ? Ca eu mam chinuit si nam gasit nici una

Comments are closed.