Atitudine marca PSD/Dragnea: eu știu totul, voi sunteți proști, însă sunt aici să vă salvez

Există lucruri pe care le știu, lucruri pe care nu am spus ca nu le voi spune. Nu le voi spune într-o emisiune, dar sunt lucruri care trebuie spuse și le voi spune dacă voi fi chemat într-o comisie parlamentară. Sunt lucruri dintr-o perioadă neagră a României, lucruri pe care oamenii trebuie să le știe. Îi văd pe unii pe la televizor, îi văd în interviuri, se dau bățoși, dar eu știu, eu știu cum stau lucrurile.

Sunt lucruri care trebuie spuse în fața unei comisii și eu le voi spune. Au fost unii care s-au dus pe acolo și s-au jucat, alții care au spus tot ce știau. Eu nu mă voi juca, dacă voi fi chemat în fața unei comisii, eu voi spune tot ceea ce știu, nu o să mă joc.

Eu am spus că dacă mor, mor în picioare și am spus că dacă este vorba despre interesul acestei țări, nu mă voi da înapoi de la nimic. Eu am spus mereu că vreau normalitate și trebuie să spunem”, a spus Dragnea în fața lui Gâdea.

El a ținut să transmită un mesaj către destinatari necunoscuți, „oameni foarte agitați”.

Sunt oameni care merg liniștiți pe stradă și nu știu că li se poate întâmpla ceea ce văd la alții la televizor. Sunt mulți oameni care știu aceste lucruri, sunt oameni foarte agitați, în noaptea asta o să-mi zbârnâie telefoanele. Sunt îngrijorați, dar astea sunt lucruri din viața lor și trebuie să se știe”, a șuierat Dragnea.

Șeful PSD a încercat să îl implice și pe președintele Iohannis, să îl atragă de partea sa, susținând că și acesta ar fi vizat de acțiuni de compromitere din partea unor persoane.

Credeți că președintele Iohannis este protejat? Nici vorbă! Nici vorbă!”, a mai spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Sursa: aktual24.ro