Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, cel care anul trecut nu „luase” Bacu’ din cauza notei de 3,60 primite la proba de Limba şi literatura română, a ratat şi în sesiunea aceasta şansa de a promova, informează Ziare.com.

De această dată, motivul pentru care nu a „trecut” a fost acela că nu s-a prezentat la examen, invocând motive personale.

Reamintim că Moroşanu, deşi susţinea în 2020 că s-a pregătit temeinic pentru Bacalaureat, a picat „examenul maturităţii” – cum i se mai spune Bac-ului, el nereuşind să ia notă de trecere tocmai la proba de Limba şi literatura română. Culmea, Moroşanu luase meditaţii la Română.

„M-am pregătit. M-am înscris şi anul trecut, dar nu eram atât de pregătit şi sigur. Am făcut meditaţii câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul şcolii ceea ce predau profesorii la meditaţii. Cred că ar trebui mai multă implicare şi determinare din partea lor. Sunt foarte mulţi care fac lucrul ăsta şi pentru a nu mai face loc pentru meditaţii după ore. Dacă copiii şi-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranţă n-ar mai avea nevoie de meditaţie. Nu mi-e ruşine că am avut nevoie de meditaţii, pentru că a fost un interval destul de mare de când am absolvit, în 2016. Nu am avut timp să studiez foarte mult şi am avut nevoie de pregătire”, susţinea liberalul, anul trecut.

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...
Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.900 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI!