Senatorul Ion Ganea a declarat, pentru AGERPRES, că începând de marţi va activa în grupul PSD din Senat. El a precizat că decizia sa va fi anunţată în plenul Senatului.

Ganea Ion – candidat PMP ales senator în circumscripția electorală Tulcea, lucrător al Securității. Există hotărâri definitive și irevocabile prin care instanța competentă a constatat existența calității de colaborator al Securității sau a calității de lucrător al Securității.

De asemenea, potrivit preşedintelui PSD Maramureş, Gabriel Zetea, senatorul PMP, Iustin Talpoş, s-a înscris în PSD.

Citește și ”De ce este Dragnea atât de agitat și speriat dacă plângerea penală făcută de Orban este o tâmpenie?

„Senatorul de Maramureş Iustin Talpoş s-a înscris azi în Partidul Social Democrat. Domnul senator Talpoş se alătură unei echipe politice puternice în Maramureş şi va activa începând de azi în grupul PSD din Senatul României şi în cadrul organizaţiei PSD Baia Mare pe plan local. Am apreciat în aceşti ani activitatea domnului senator Talpoş şi mă bucur că experienţa sa în domeniul educaţiei va putea fi folosită de către PSD pentru proiecte concrete! Mult succes, domnule senator Iustin Talpoş! Mult succes PSD!”, a scris Zetea marţi pe pagina sa de Facebook.

Potrivit regulamentului Senatului, un grup parlamentar poate fi constituit şi poate funcţiona numai dacă cuprinde cel puţin 7 senatori, care au fost aleşi pe listele aceluiaşi partid, ale aceleiaşi organizaţii a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, alianţe politice sau alianţe electorale.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!