Atacul președintelui va elimina PSD de la Guvernare. În pofida declarațiilor, în PSD este rumoare și panică. Asta spun surse bine informate din ambele tabere. În primul rând, că atacul președintelui a fost pregătit cu minuțiozitate și va continua ferm până la eliminarea PSD de la Guvernare. Iohannis are undă verde de la aliații strategici și sprijin necondiționat, scrie comisarul.ro.

PSD, cu aliatul său la fel de toxic ALDE, este văzut, prin acțiunile liderului său, ca un pericol nu numai pentru România, dar și pentru echilibrul zonei. Președintele Iohannis are un dosar complet al tuturor înțelegerilor pe sub masă, absolut revoltătoare, negociate de Dragnea cu diverse zone gri ale politicii din zonă și din SUA.

N-ar fi exclus, spun aceleași surse, ca și pe filieră Secret Service și FBI Dragnea să fi devenit un punct fierbinte pe harta cu troglodiții care pun în pericol valorile democratice și siguranța Alianței Nord-Atlantice din zonă. Se pare că „momentul Israel” a fost decisiv în declanșarea operațiunii. Și asta deoarece, spun sursele, s-a considerat o dovadă fără tăgadă faptul că niște relații strict personale, respectiv relația Dragnea-Netanyahu, au încălcat principiile constituționale ale funcționării statului. O dovadă, de pildă, este faptul că invitația pentru vizita lui Dragnea în Israel a fost trimisă într-o zi de duminică. Iar această invitație a fost difuzată la un post de televiziune înainte de a fi înregistrată la Camera Deputaților!

Alt amănunt: Viorica Dăncilă  nu a mai vrut să plece în Israel după declanșarea scandalului cu memorandumul, era depășită de situația creată! Așa s-a ajuns la invitația pentru Dragnea!

În pofida declarațiilor, în PSD este rumoare și panică. Atacul președintelui a luat prin surprindere pe toată lumea. Și în pofida declarațiilor date pe punctajul primit de la partid, atmosfera este una încărcată. Pentru că mai toți sunt realmente sufocați de presiunea enormă pusă de toate manevrele făcute de Dragnea din momentul câștigării alegerilor. Iar perspectiva eliminării șefei DNA, a ciuntirii legilor anticorupție pare din ce în ce mai depărtată. Și mai este un element care face valuri în PSD, la baza partidului: înțelegerile lui Dragnea cu evreii și cu ungurii. Pentru pesedistul simplu, în special din Oltenia, bazinul de bază al PSD, ungurii și evreii sunt dușmanii vieții lui!

Puțină lume știe, dar, în ultimele două luni, în jurul lui Adrian Năstase s-a coagulat un grup destul de consistent de foști lideri ai PSD care încearcă să constituie o forță de reacție pentru momentul în care se va declanșa atacul la supremația lui Dragnea.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. Multumim domnule Presedinte pentru curajul si demnitatea cu care va luptati cu ciuma PSD.
    Multumim ca nu ne-ati tradat increderea cand v-am votat!
    Sunteti vocea a milioanelor de romani care nu au avut curajul sa vorbeasca dar acesti mafioti ne distrugeau tara si demnitatea.
    Mult succes si curaj si impreuna vom reusi sa scapam de acesti haita de mafioti!

  2. Imperiul PSD va fi greu de doborat dar impreuna, cu mult curaj sigur vom reusi sa redam libertatea si demnitatea tarii distrusa de acesti penali. Vrem democratie, nu comunism!

Comments are closed.