Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, joi seara, la TVR 1, că, deşi “sistemul economic şi sistemul social din România doreşte reformă” viteza cu care a dorit el să se realizeze acest lucru “a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu”, scrie Epochtimes-romania.com.

“Eu chiar cred că se poate face reformă în România. Dar, în acelaşi timp, trebuie să recunosc că, poate, viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu şi atunci aici trebuie ajustate lucrurile. Trebuie văzut cum facem această reformă, pentru că ea trebuie făcută… şi aici este clar că sistemul economic şi sistemul social din România doreşte reformă, doar că viteza cu care facem reforma asta este diferită, ce vrem noi faţă de sistem”, a afirmat Cîţu.

Întrebat ce părere are despre durata mandatului său la şefia Guvernului, fostul premier a precizat următoarele:

“Este media ultimilor şapte ani mandatul de prim-ministru, ceea ce poate trebuie să spună ceva despre politica din România”.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...