Fostul premier Adrian Năstase a lansat un nou lider PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus că Dragnea nu a înţeles care a fost miza Congresului şi că l-a folosit strict ca pe o reglare de conturi, relatează realitatea.net.

„Am discutat cu el (Dragnea n.red.) o vreme. Mă căuta. Dar în ultimele luni n-am mai avut un dialog. Bănuiesc că prezenţa mea la Congres ar fi fost deranjantă, deşi activitatea mea a fost legată strict de interesele partidului. Cred că a fost deranjat strict de scrisoarea lui Bădălău, mai ales că Bădălău m-a consultat. Congresul a fost doar o reglare de conturi. Să o scoţi complet din joc pe Ecaterina Andronescu e o mare greşeală. Dragnea nu a înţeles care e miza acestui Congres sau mai bine spus Congresul a rămas fără o miză„, a explicat Năstase într-un interviu pentru Adevarul.

Întrebat dacă situaţia era mai bună cu Liviu Dragnea în funcţia de premier, Năstase a precizat că funcţia aceasta ar fi însemnat „o singură unitate de comandă” şi că „înclină să creadă că era mai bine”.

„Înclin să cred că da. Ar fi existat o singură unitate de comandă. Şi el ar fi vrut să arate o capacitate managerială remercabilă. Frustrările care au urmat au dus la tensiunile interne care au măcinat guvernul. Nu este în ordine ca şefii de organizaţii să decidă Consiliul Naţional nu s-a mai întrunit de nu ştiu cât timp”, a mai spus Năstase.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. nastase un socialist putred de bogat cu un staif intelectual de netagaduit. pacat ca desteptaciunea lui a pus-o in slujba minciunii,manipularii imbogatirii lui si a familiei. nu a facut nimic bun pt romanii care au avut incredere in el !!

Comments are closed.