Biroul Permanent Naţional al Alianţei Pentru Patrie a luat act de solicitarea lui Liviu Dragnea, în cadrul Comitetului Executiv desfăşurat la Bacău, pe 18 august, unde acesta a participat, prin care fostul şef PSD a cerut să nu i se mai asocieze imaginea şi numele în comunicatele şi acţiunile partidului, scrie Epochtimes-romania.com.

„Biroul Permanent Naţional al Alianţei Pentru Patrie înţelege că motivarea solicitărilor sale vine în urma situaţiilor juridice actuale cu care se confruntă, a hotărârilor judecătoreşti definitive prin care are interdicţia de a fi membru al vreunui partid şi de a se implica în politică”, a transmis APP.

Alianţa Pentru Patrie susţine că nu doreşte ca, în această perioadă în care Liviu Dragnea are restricţiile impuse de lege, să vulnerabilizeze drepturile şi libertăţile cetăţeneşti ale acestuia.

„În concluzie, Alianţa Pentru Patrie aşteaptă ca dl Liviu Dragnea să îşi rezolve problemele juridice, să se hotărască ulterior dacă doreşte să mai facă politică şi eventual să devină membru APP. Ţinând cont de aspectele enumerate mai sus Alianţa Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele şi imaginea domnului Liviu Dragnea”, se mai arată în comunicat.