Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a declarat marți seară la TVR că PSD are potențiali candidați la prezidențialele de anul viitor. Întrebat dacă el ar fi un bun candidat PSD, Teodorovici a spus: “Nu mă întrebaţi pe mine de aşa ceva. Haideţi să vă spun şi altceva. Un om politic dacă nu vrea mai mult este ipocrit. Orice om politic poate îşi doreşte să fie undeva, dacă ar spune nu, s-ar spune că are alte interese şi ipocrit nu sunt”, informează G4Media.ro.

Teodorovici, aflat în plină dispută cu șeful ANAF pe tema casei lui Klaus Iohannis, a făcut și portretul robot al unui candidat: “Îmi doresc şi eu un preşedinte care să mă reprezinte în afara ţării cu demnitate, adevărat, să mă mândresc când iese pe scenele internaţionale în discuţii, să văd că este şi ferm, şi glumeşte şi zâmbeşte şi are relaţii de prietenie cu ceilalţi demnitari ai lumii. În ţară să fie unul care asigură coerenţă, eleganţă, diplomaţie, dialog”.

Reamintim că Teodorovici și-a dorit și postul de premier după căderea guvernului Grindeanu, potrivit unor surse din PSD. La acel moment, având nevoie de susținerea întregului partid pentru a-l da jos pe Grindeanu din funcție, Liviu Dragnea i-ar fi promis că îl ia în calcul drept o propunere de prim-ministru, ulterior refuzând însă să îl numească până și ministru în guvernul Tudose. Abia după ce și Mihai Tudose a plecat din funcție, Teodorovici a devenit ministrul Finanțelor în guvernul Dăncilă.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!