Fostul premier Dacian Cioloş anunţă participarea la proteste, afirmând că ”riscăm să devenim ţara lui Dragnea”. „Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislaţii noi care afectează statul de drept şi ordinea constituţională”, spune Cioloş, care precizează că Guvernul Dăncilă trebuie să plece. În plus, Cioloş consideră că alegerile anticipate sunt singura soluţie de a relegitima clasa politică, scrie digi24.ro.

”Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor linişti. Că manipularea, minciuna şi agresivitatea vor înceta. Că ne vom întoarce la normalitate şi decenţă. M-am înşelat. Avem partidele lui Dragnea, televiziunile lui Dragnea şi guvernul lui Dragnea. Riscăm să devenim ţara lui Dragnea. România legilor lui Iordache, a justiţiei lui Nicolicea şi Şerban Nicolae şi a guvernului doamnei Dăncilă este o Românie iliberală care în ultima vreme pare să fie condusă în stil mafiot. România e a celor mulţi şi cinstiţi, care aşteaptă o ţară condusă pentru binele tuturor, şi nu doar pentru binele şefului PSD, al celor 73 de puşcăriaşi şi al celor care se tem de lege”, scrie Dacian Cioloş, duminică, pe Facebook.

Citește și ”Primar PSD, cere demisia infractorului și refuză să se alăture grupului de sinucigași politici

El îşi anunţă astfel participarea la proteste.

„Vom fi în stradă. Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislaţii noi care afectează statul de drept şi ordinea constituţională. Să convingem Parlamentul că este acolo pentru România şi nu pentru Dragnea. Guvernul Dăncilă trebuie să plece. Nu numai pentru că este incompetent şi o ruşine pentru profesioniştii români, ci pentru că este construit pentru interesele unui om dovedit infractor şi nu pentru România”, mai spune Cioloş, care afirmă că ”alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică”.

De asemenea, Mişcarea România Împreună (RO+) a transmis un comunicat intitulat „Acum trebuie să alegem: ţara lui Dragnea sau o Românie dreaptă?”.

”Preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi cei care fac scut în jurul lui vor să ne convingă să nu mai respectăm legile, să nu mai respectăm justiţia, să ne batem joc de statul de drept. Vor însă un stat captiv pe care să-l conducă fără să dea seamă nimănui. Un stat pe care să continue să-l sece de valori, de moralitate, de bogăţie, aşa cum o fac de zeci de ani încoace. Acum trebuie să spunem clar şi ferm dacă dorim un astfel de stat. Nu putem face asta decât manifestând în stradă, paşnic, împreună, cât mai mulţi. Trebuie să le aratăm că România nu este a celor câţiva care fug de lege şi le e teamă să-şi asume ce au făcut. România nu este a infractorilor, ci a celor mulţi şi cinstiţi, a celor care îşi doresc o ţară prosperă, în care să domnească legea, o ţară în care să se simtă în siguranţă, acasă, liberi şi demni”, se arată în document.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!