Gabriela Firea a post, joi noapte, pe Facebook un „autodenunt politic” în care neagă că a participat la botezul nepoatei lui Gabriel Oprea, deși s-a aflat în același restaurant în care avea loc evenimentul. Se pare că Liviu Dragnea consideră că la acest eveniment s-a stabilit, împreună cu Victor Ponta, strategia de racolare a parlamentărilor PSD pentru a forța demiterea lui Dăncilă prin moțiune de cenzură, informează aktual24.ro.

Citește și ”Liviule, de ce transpiri? Răspunde-ne și nouă la întrebare, nu fi șobolan!

„Auto-denunț politic : duminică, 13 mai, am fost la restaurantul ‘Doi Cocosi’, împreună cu soțul, mama, cumnata și cei doi copii mici – Zian și David. Ne-am salutat civilizat cu mai multe persoane care participau la un botez, printre care și câțiva politicieni. Am luat masă într-un salon mic, separat de petrecere. De aici, și până la comentariile din ultimele zile, pe surse, potrivit cărora aș fi fost martora unui eveniment, în cadrul căruia s-au pus bazele racolărilor actuale din PSD, este o distanță ca de la Pământ la Lună. Detest trădarea și nu pot empatiza cu cei care își găsesc justificări pentru trădare. Și tacită, și învăluită în metafore, trădarea tot trădare este. Sunt și voi fi alături de familia mea politică – o mică Românie. Sunt și voi fi dornică să contribui la un pic mai bine pentru fiecare român în parte. Nu văd nicio scuză pentru cei care caută să scoată profit personal din momentele dificile ale altora. Așa s-a născut sintagma ‘a călca pe cadavre’. Constat că, în politică, a avea caracter e sinonim cu a fi slab de înger. Merg, cu orice risc, pe această variantă a demnității și a condamnării oricăror jocuri tenebroase. ‘Destinul conduce jumătate din viața fiecărui om. Cealaltă jumătate o conduce caracterul’ (Alfred de Vigny)”, a scris Firea pe Facebook.

Dragnea este în război deschis cu Gabriel Oprea, pe care îl acuză că lucrează pentru „statul paralel”.

Citește și ”Dragnea a pierdut controlul! Mihai Tudose și Ecaterina Andronescu pleacă din PSD

Victor Ponta a dezvăluit, joi, că Gabriela Firea împreună cu încă 20-30 de parlamentari PSD au participat la botezul nepoatei lui Gabriel Oprea.

„Vreau să confirm ce spune Antenă 3 – am avut o întâlnire ‘de taina’ alături de alți 200 de invitați la botezul nepoatei lui Gabriel Oprea!

Am și martori serioși care au fost prezenți la această întâlnire ‘de taina’ și vă pot confirma ‘complotul anti PSD’: doamna Primar General Gabriela Firea cu familia și încă 20-30 de parlamentari foști colegi din PSD! Conspirație mare – recunosc!!!!”, a scris Ponta pe Facebook.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Banuiesc ca acest „AUTODENUNT” a fost scris imediat dupa ce a venit de la restaurant sau poate s-a molipsit de la premier!!!!!

Comments are closed.