#România a pierdut astăzi una dintre cele mai mari valori! Un intelectual desăvârșit, Neagu Djuvara reprezintă un reper de moralitate și civism, un om care s-a luptat întreaga sa viață pentru interesele României și ale românilor” scrie Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Mănânci căcat, băi, infractorule! Tu, infractor dovedit, vorbești de valori? Tu, penalule, vorbești de repere morale și civism? Tu, trădătorule, vorbești de interesele României? Cât tupeu poți avea? Și drept dovadă că acest infractor mănâncă căcat, delectați-vă cu căteva comentarii luate de la postarea cu pricina:

Toate postările dvs cu decedați, mă inspiră să postez ceva la fel de deosebit când vă bagă la răcoare.
Sunteți o adevărată muză, chiar dacă miroase greu când vorbiți. Sarcastic, cu respect.”

Din păcate, una câte una ,se duc valorile neamului românesc, ne rămân scursorile si penalii creați de PSD+ ALDE , care distrug tara si neamul românesc.! Va întreb , oare mai exista scaunul pe care a fost schingiuit Doja, dar și acest surghiun pt ei e prea blând..! Odihna veșnică,istoricului Neagu Djuvara, îngerii să – i vegheze somnu lp de veci ..!

Am si eu o intrebare cam pe ce data se anunta promulgarea legii prin care alesii sunt obligati sa raspunda celor care i-au votat? cu un partit ca al dumneavoastra este imperativa nevoie de o comisie din partea civililor asupra programelor nesimtite de guvernare, care sa fie evaluate de votanti nu de lingai PSD.

Eu zic sa mergi la priveghi la prietenul tau Attila, și să nu-i mai pocești numele lui Neagu Djuvara, la propriu și la figurat, cu pretinse condoleanțe. Penalii și Condamnații cu morții lor. Noi cu morții noștri. Pricepi !?!

Pentru tine, DOMNUL Neagu Djuvara, ca nu ati pascut bobocii impreuna si nici in 1000 de vieti nu ai putea spera ca ajungi vreo secunda la nivelul dumnealui!” 

Domnule Dragnea, nu manjiti memoria acestui mare istoric si om cu cuvintele d-voastra mincinoase!

Mi-e greață de tine el și mulți alții s-au luptat dar voi jeguri ordinare distrugeti totul in interesul vostru.PS:Sper sa il urmați și voi !

Poate te ia si pe tine sa nu mai ocupi aiurea locuri prin pușcării, condamnatule la închisoare!