Dacian Ciolos, liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European, afirma ca „PSD nu se dezminte” si continua sa ii duca pe angajatii statului la manifestatiile de campanie ale candidatului Viorica Dancila impotriva dorintei lor, scrie Ziare.com.

Ciolos spune ca i-au scris mai multi bugetari in acest sens.

PSD nu se dezminte. Continua sa ii trateze pe angajatii statului drept masa de manevra proprie si sa ii duca la manifestatiile de campanie ale candidatului Viorica Dancila, contrar dorintei multora dintre ei.

Concret, dupa cum mi-au relatat mai multi oameni din Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), din Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) si din Directiile Agricole Judetene (DAJ), Ministerul Agriculturii, condus de ministrul PSD-ist Petre Daea, vrea sa transforme un eveniment dedicat premierii fermierilor performanti din agricultura romaneasca intr-o intalnire electorala cu ‘primul fermier al tarii’, Viorica Dancila”, a scris fostul premier pe contul sau de Facebook.

Ciolos noteaza ca pentru acest eveniment, care ar urma sa aiba loc pe 9 octombrie la Romexpo, „s-a dat ordin de mobilizare generala in tot ministerul pastorit de Daea”.

„Directiilor Agricole Judetene li s-a transmis sarcina sa faca liste nominale cu participantii si sa asigure prezenta a cel putin 20 de angajati din agentie pentru fiecare judet. Si cei din AFIR au primit ordin sa asigure cate cinci participanti, dintre angajatii proprii. Oamenilor li s-a transmis ca este sarcina de serviciu sa mearga la Bucuresti, fiind vorba despre o actiune care are loc intr-o zi lucratoare”, relateaza copresedintele Aliantei 2020 USR PLUS.

El ii solicita premierului Viorica Dancila sa precizeze ce lege din Romania ii poate obliga pe angajati sa mearga la o manifestatie contrar vointei lor.

„Ii cer doamnei Dancila sa ne precizeze ce lege din tara aceasta ii poate obliga pe niste angajati sa mearga la o manifestatie contrar vointei lor. Si, mai ales, ce lege ii obliga sa faca asta in timpul programului de lucru.

Cat il piveste pe ministrul Daea, el ‘nu ne dezamageste’. Ramane un comunist adevarat, cu obiceiuri comuniste bine inradacinate in felul in care conduce ministerul. Credeam ca, odata cu caderea lui Ceausescu, mitingurile la care oamenii sunt adusi cu forta vor disparea. Oameni ca Daea si Dancila duc ‘traditia’ mai departe. Nu degeaba toata lumea spune ca PSD este continuatorul fostului PCR”, conchide Dacian Ciolos.


Nu este prima oara cand li se aduc astfel de acuzatii social-democratilor. La mai multe mitinguri PSD din acest an au existat informatii potrivit carora oamenii au fost adusi cu forta ca sa participe la manifestatii.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!