Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, l-a chemat pe un reporter de la eBihoreanul în „privat” pentru a-i da „la gurita”. Mesajul a fost transmis la finalul unei ședințe cu oficiali locali și din cadrul guvernului, scrie aktual24.ro.

”Veniți în privat să vă dau la guriță!”, i-a spus Mang reporterului. Mesajul a fost transmis la finalul ședinței Comisiei de Dialog Social, care a avut loc în sediul Prefecturii.

Mang s-a arătat foarte deranjat de întrebările legate de represiunea din 10 august și de presupusa tentativă de asasinare a lui Dragnea.

„Este un Parchet Militar, care la solicitarea unui ilustru președinte ne va răspunde dacă (n.r. – modul de acțiune al Jandarmeriei) a fost legal sau nu”, a spus Mang despre intervenția brutală a oamenilor legii, care a făcut victime nu în rândul unor huligani, ci al protestatarilor pașnici, mulți dintre aceștia vârstnici, femei, chiar mame cu copii în brațe, dar și jurnaliști care, filmând, nu își făceau decât meseria.

Întrebat „ce opinie” are despre tentativa de asasinat despre care președintele partidului, Liviu Dragnea, a povestit la Antena 3, Mang a răspuns zeflemitor că „n-am fost cu dumnealui în mașină, probabil că s-a întâmplat asta, am înțeles că și SRI a dat un comunicat”. După ce reporterul i-a amintit că, dimpotrivă, SRI a dat un comunicat în care, la fel ca alte instituții ale statului, arată că nu avea nicio informație și nicio sesizare față de așa ceva, Mang a continuat în același registru: „Nu știu asta, ce comunicat a dat SRI”.

La întrebarea dacă se teme pentru viața liderului partidului, șeful PSD Bihor a afirmat că, de fapt, se teme pentru cea a reporterului: „Eu mă tem și pentru viața dumneavoastră, domnule Cris”, explicând apoi, la cererea jurnalistului, că „eu mă tem și pentru viață fiecărui om, chiar și ăla care face un site cu sloganul politic al domnului Ioannis”.

Mang a fost ministru al Educației în Guvernul Ponta timp de opt zile. El a fost nevoit să demisioneze după ce a fost prins că și-a plagiat doctoratul.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!