Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că așteaptă cu foarte mult interes concluziile procurorilor militari cu privire la evenimentele din Piața Victoriei, scrie aktual24.ro.

”Sigur că am primit un raport de la cei care se ocupă în Administrația Prezidențială de securitatea națională, însă concluziile pe partea mai neplăcută trebuie să le prezinte procurorii militari și aștept cu foarte mult interes. Cred că au fost atâtea evenimente negative în Piața Victoriei – faptul că Guvernul PSD a gazat și a bătut românii mi se pare incalificabil, inadmisibil din absolut orice punct de vedere, însă nu vreau să mă exprim asupra acestor chestiuni până nu avem niște concluzii mult, mult mai amanuntite”, a spus Iohannis, la Sibiu, citat de Mediafax.

Întrebat dacă a primit informații și în ceea ce privește o tentativă de asasinat a președintelui Camerei Deputaților, Iohannis a răspuns: ”Nu am auzit niciodată despre așa ceva, dar cum s-a vehiculat la televizor, mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”.

Întrebat, de asemenea, dacă se referă la Liviu Dragnea, Iohannis a răspuns afirmativ.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!