Cosmin Târnăcop – TSD Tulcea: ”ATENȚIE! DIN ACEST MOMENT, ÎNCERCĂM SĂ POSTĂM ȘTIRI NEUTRE. FIECARE DINTRE VOI SĂ POSTEZE FOTOGRAFII, VIDEO, PISICI, MELODII CELEBRE… ORICE CARE SĂ DILUEZE MESAJELE DE MOBILIZARE ALE #REZIST. MULȚUMIM!” Acesta revine cu discuția și spune: ”Până la ora 00:00 e indicat să încercăm să avem cât mai mare (n.r. activitate pe Facebook). PÂNĂ LA ORA 00:00 ESTE COD ROȘU. Intrați pe Facebook și dați LIKE postărilor neutre ale prietenilor din listă! Reactivați prin LIKE/COMMENT orice postări neutre.

Cristina Popișcă (fiica Inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, Lucica Popișcă) – TSD Tulcea: ”Trebuie să fim constanți, în momentul în care ne oprim încep ei să aibă vizibilitate. Spor!

Nu mai este cazul să explicăm ceea ce este deja EVIDENT. Dacă tehnica este cea care ne ajută să propagăm mesajele, tot cu ajutorul ei le putem bloca mesajele altora. Cum? Exact cum vă explică cei doi tineri mai sus. Iar toate acestea se întâmplau în momentul prezentării aberantului raport de activitate al lui TuDorel Toader. De ce doreau acești tineri ca postările de mobilizare ale populației să nu fie VIZIBILE? Nu cred că mai este cazul să reamintim concluzia ”raportului”.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

9 COMENTARII

  1. Nu stiu cine este autorul acelor screenshot, insa tare bine a facut. Cat despre cei doi tineri… El nu a stiut niciodata cum este sa nu ai bani, iar ea este iubita lui. Mama fetei este o tampita ca altfel nu stiu cum sa ii spun care este disperata dupa functii. Astia sunt pesedistii din Tulcea. Pacat!

Comments are closed.