Antrenorul lui CFR Cluj, renumitul fotbalist Dan Petrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, a anunţat GSP.ro citând surse din cadrul clubului. După cazurile de Covid-19 depistate zilele trecute, acesta este al 10-lea înregistrat în cadrul echipei campioane en-titre la fotbal a României.

În vârstă de 52 de ani, Dan Petrescu va fi internat cel puţin 48 de ore în spital, urmând a fi transportat la Cluj cu o ambulanţă specială.

De menţionat faptul că echipa de fotbal CFR Cluj a fost ameninţată că va fi dată în judecată de una dintre persoanele aflate în avionul ce transporta weekend-ul trecut fotbaliştii la Bucureşti pentru derby-ul cu FCSB.

Concret, Paul Siserman, fost concurent la masterchef, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că staff-ul şi jucătorii celor de la CFR Cluj ar fi dat dovadă de un comportament neglijent în timpul zborului, nepurtând mască de protecţie sau purtând-o neregulamentar, punând astfel în pericol sănătatea celorlalţi pasageri.

Eu nu-i cunosc pe aceşti băieţi, nu sunt microbist. Dar m-a deranjat faptul că nu respectau regulile, iar eu am familie acasă şi acum văd că 11 dintre ei au Covid. Au venit cu autocarul până la intrarea în aeroport şi vă spun clar că nu aveau măşti în autocar. Le puneau abia după ce coborau, dar aia e treaba lor internă.

Deranjant e ca în aeroport, unii nu purtau deloc sau purtau măştile aiurea. Un jucător tânăr, sub 1,80 metri şi zic asta pentru că aia e înălţimea mea, cu părul blond sau platinat şi mai lung, avea masca agăţată doar de o ureche, cealaltă parte atârna. Alţi doi jucători aveau masca sub gură la coada de la check-in”, a declarat Siserman pentru GSP.ro.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI