Romeo Simionescu, fost subofiţer de poliţie pensionat la 42 de ani cu 9.000 de lei pe lună, a fost promovat de PSD secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, scrie Defapt.ro.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, depuse la 30 de zile de la numirea în funcţie, Simionescu a încasat, în 2021, o pensie de 110.556 de lei, pe întregul an. El este născut în 1974 şi s-a pensionat în 2016, când avea doar 42 de ani.

Din CV reiese că Simionescu a absolvit în 1994 şcoala de subofiţeri de poliţie, iar ulterior, în 2002, a terminat şi cursurile Academiei de Poliţie. Simionescu a fost adjunct de şef de post la Drăguţeşti, Gorj, dar, din 2006 până în 2016, a lucrat la serviciul de informaţii al Internelor, fiind chiar şeful biroului DIPI din Gorj.

Romeo Simionescu este secretarul executiv al PSD Tg-Jiu. „Acesta a intrat în politică în urmă cu trei ani şi, în 2020 a candidat, din partea PSD, pentru funcţia de primar al comunei Turcineşti, însă a prins doar un loc de consilier local”, scrie Gorjonline.ro.

1 COMENTARIU

  1. Mai băieți sau…. sunteți ori rai din cale afară, ori de-a dreptul idioți. Omul acesta a trecut în rezervă ca ofițer de poliție și cu grad destul de mare, probabil.
    Nu comentez vârstă sau pensia, dar inducerea in eroare este o mârșăvie.

Comments are closed.