Şeful Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a susţinut, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai partidului din judeţul Bistriţa-Năsăud, că partidul pe care îl reprezintă are şansa să câştige la viitoarele alegeri parlamentare peste 50% din voturi, scrie Epochtimes-romania.com.

„Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50% (la alegerile parlamentare – n.r.) – şi ascultaţi-mă bine, nu vă uitaţi curios, n-am băut nimic şi sunt în toate minţile. Ştiu bine pe ce mă bazez. Avem posibilitatea asta. Românii au nevoie de noi şi ştiu un singur lucru: că nu om fi noi cei mai grozavi, dar suntem sinceri, bine intenţionaţi şi nu precupeţim niciun efort pentru a face ceea ce spunem”, a declarat Claudiu Târziu.

În septembrie, AUR vrea să prezinte un draft al programului propriu de guvernare şi un „Guvern din umbră” care să fie pregătit să preia guvernarea.

„Noi avem şi soluţii, lucrăm la un program de guvernare, pe care o să îl anunţăm, din ideile lui generale, în septembrie, când vom anunţa şi o primă echipă de guvernare. Spun o primă, pentru că vrem să avem trei echipe de guvernare pe care să le antrenăm până în 2024, ca din acestea trei să facem un guvern foarte bun pentru România, care să nu piardă vremea şi care să nu dea rateuri, că nu mai avem timp”, a afirmat Târziu.