Deputatul ALDE Varujan Vosganian a spus luni, în timpul dezbaterii Codului de procedură penală, că modificările aduse actului normativ sunt necesare pentru că ”nu ne putem salva decât împreună, nu ne putem salva pe rând”, scrie G4Media.ro.

Vosganian a mai spus și că trebuie ”să vânăm lupi și mistreți, nu cerbi, pentru că lupii nu poți să-i agăți pe pereți ca pe trofeu, ci numai cerbii”.

Varujan Vosganian a fost acuzat de DIICOT că, în perioada în care era ministru al Economiei în Guvernul Tăriceanu, a subminat economia națională favorizând firma Interagro a omului de afaceri Ioan Niculae. De asemenea, Vosganian a fost acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la delapidare, pentru că ar fi vândut gaze la preţuri preferenţiale către omul de afaceri.

DIICOT a solicitat în două rânduri Senatului ridicarea imunității lui Varijan Vosganian pentru ca acesta să poată fi cercetat. Cererea procurorilor a fost însă respinsă de fiecare dată, și în octombrie 2013, și în februarie 2015, de către senatori.

”Acest moment reprezintă o victorie a democraţiei şi o victorie a Parlamentului României”, a exclamat victorios Varujan Vosganian după votul politic din 2015 care l-a scăpat de urmărirea penală.

În același an, cotidianul Evenimentul Zilei a publicat stenograma ședinței de Guvern în care Vosganian pleda pentru subvenționarea prețului la gaze, sub titlul: Discuția completă în care Vosganian SE MILOGEA de Tăriceanu pentru GAZELE lui Niculae. Vosganian: ”De ce-mi smulgi inima din piept?” Tăriceanu: ”Nu mă lua pe mine cu vrăjeala!”

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

Comments are closed.