Ovidiu Hurduzeu, fost candidat AUR pentru Parlament in judetul Ilfov, anunta ca tinerii romani care studiaza in strainatate cu ajutorul burselor Erasmus ar trebui ca la revenirea in tara sa fie „reeducati”. „Nu mai putem tolera ca tinerii nostri plecati la studii sa fie schiloditi sufleteste de institutiile mondialiste. Trebuie sa-i vindecam”, cere Hurduzeu.

Intr-o postare pe Facebook in care il ataca pe deputatul USRPLUS Filip Havarneanu, Hurduzeu sustine ca tinerii care se intorc in tara dupa ce au studiat in strainatate trebuie sa fie „reeducati” si „vindecati”.

„Daca aruncati o privire la CV-urile tinerilor useristiplus care au ajuns in parlament veti constata ca majoritatea au fost scoliti prin strainatate in programe de indoctrinare globalista si anti-nationala cum ar fi programul Erasmus. Acesti indivizi ar trebui reeducati odata cu intoarcerea lor in tara.

De exemplu, tanarul Filip Havarneanu chiar ar merita sa urmeze un program intensiv de dezideologizare intr-o manastire cu post si lecturi temeinice din Pateric. Fiind profesor certificat al statului California, cunosc foarte bine traumele pe care le lasa educatia progresist-globalista. Nu mai putem tolera ca tinerii nostri plecati la studii sa fie schiloditi sufleteste de institutiile mondialiste. Trebuie sa-i vindecam”, a scris Hurduzeu pe Facebook.

Hurduzeu a candidat la alegerile din decembrie pe listele AUR pentru un post de senator. SURSA: Aktual24.ro

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.800 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICIcri