Guvernarea nu ar trebui confundată cu victimizarea, cu vorbăria, cu scandalul şi cu planşele colorate la televizor. Guvernarea este despre competenţa de a implementa lucrurile promise, nu despre manipulare şi salvarea unora de la puşcărie, le transmite Cioloş social-democraţilor.

Indignat că, după ce Ludovic Orban a făcut plângere penală contra Vioriciăi Dăncilă şi a lui Dragnea, PSD a contra-atacat acuzând Opoziţia că ar da foc României „numai pentru a repeta scenariul Colectiv şi a schimba guvernul”, fostul premier Dacian Cioloş le reaminteşte social-democraţilor că guvernarea nu ar trebui confundată cu victimizarea, cu vorbăria, cu scandalul şi cu planşele colorate la televizor, scrie epochtimes-romania.com.

„Guvernarea este despre competenţa de a implementa lucrurile promise. Nu despre manipulare şi salvarea unora de la puşcărie!”, susţine Cioloş într-o opinie publicată pe blogurile Adevărul.

„Utilizarea tragediei de la Colectiv în delirul propagandistic al actualei guvernări este dezgustătoare şi lipsită de orice urmă de bun-simţ şi respect pentru victime, pentru supravieţuitori şi pentru cei dragi lor.

Din ce în ce mai puţine sunt, în schimb, mesajele despre priorităţile guvernării: infrastructură, sănătate şi educaţie. Guvernul produce foarte mult scandal şi mai deloc lucruri de care România are nevoie.

Guvernarea nu ar trebui confundată cu victimizarea, cu vorbăria, cu scandalul şi cu planşele colorate la televizor. Guvernarea este despre competenţa de a implementa lucrurile promise. Nu despre manipulare şi salvarea unora de la puşcărie.

Multor români li s-a făcut lehamite de politică şi de mulţi dintre politicienii de meserie. Dacă o să ducem în derizoriu şi actul de guvernare, dacă o să continuăm să oficializăm incompetenţa ca politică de partid şi dacă agenda publică va fi dominată de bătălii în justiţie între putere şi opoziţie, redresarea morală şi reconstruirea încrederii în clasa politică vor deveni imposibile. Haideţi să ne trezim şi să nu ne mai îmbătăm cu apă rece. Coaliţia PSD/ALDE este orice în afară de victimă”, scrie Cioloş în articolul ce poate fi citit integral aici.

De asemenea, Cioloş deplânge faptul că „cele mai importante două televiziuni private, potrivit audienţei, sunt total controlate de PSD/ALDE” iar TVR este şi ea controlată de coaliţia de guvernare, condiţii în care coaliţia la putere îşi propagă pe scară largă mesajele manipulatoare.

”Ambele televiziuni sunt deţinute de oameni cu un trecut foarte controversat atât din cauza legăturilor cu regimul comunist, cât şi a scandalurilor de corupţie. Emisiunile acestor televiziuni sunt dominate, din păcate, de comentatori şi analişti acuzaţi de corupţie, cu legături dovedite cu Securitatea sau cu oameni din actualele servicii secrete, şi de experţi în manipulare. Ambele televiziuni au fost amendate în mod repetat pentru excesele lor”, susţine Cioloş.

DAC News a realizat un TOP 50 minciuni ale coaliției de guvernare PSD-ALDE, unde Liviu Dragnea conduce detașat. Mai multe detalii AICI.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA. Află mai multe AICI!

Ești pregătit ca România să părăsească Uniunea Europeana? PARTICIPĂ LA SONDAJ!

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Indignat sa fie pe cei care nu cunosc documentele Ligii Natiunilor ,ONU si legile interne . Ca opozitia foloseste Colectiv … Sorose mars media ca sa acopere incompetenta , coruptia , organizarea , planificarea premeditata (???) arunca pe opozitie . In Rusia a ars un Mall de vina a fost Putin sau Medvedev ? Nu ci coruptii ,constructorii ,organizatorii

Comments are closed.