Adrian Năstase a ales să se victimizeze încă o dată și s-a comparat cu liderul opoziției de la Moscova care nu a fost lăsat să candideze împotriva lui Putin. Mai mult, și Dragnea a fost comparat cu opozantul președintelui rus.

Fostul premier Adrian Năstase a comentat luni, la Antena 3, rezultatul alegerilor prezidențiale din Rusia. În cadrul intervenției el a făcut o comparație amuzantă. Situația sa și a lui Liviu Dragnea a fost comparată cu cea a marelui absent de la aceste alegeri, Aleksei Navalnii, principalul opozant al actualului șef al statului.

”(…)E adevărat că a lipsit candidatul care era așteptat să reprezinte opoziția, Aleksei Navalnii. Acesta, având o condamnare cu suspendare, nu a fost lăsat să candideze. Cam cum s-a întâmplat la noi cu Liviu Dragnea, care nu a putut, și într-un fel ce s-a întâmplat și cu mine”, a spus Adrian Năstase luni, la Antena3.

Rusia a organizat duminica alegeri prezidentiale. Peste 55 de milioane de cetateni rusi ”au votat” pentru Vladimir Putin, scrie aktual24.ro.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!