Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD! M-am întâlnit cu el în septembrie și m-a întrebat ce-am declarat procurorilor”, a declarat Teodor Nițulescu, martor-denunțător în Dosarul TelDrum. 

Fostul prieten și actualul adversar al lui Liviu Dragnea mărturisește că de-a lungul vremii, el și-a mai pierdut vremea pe la DNA, denunțându-l pe șeful PSD Teleorman, scrie Liber în Teleorman, și că niciodată denunțurile sale n-au avut impact, deși el ar fi povestit procurorilor istoria privatizării TelDrum și relațiile care demonstrează conexiunea lui Liviu Dragnea cu această afacere de mare succes.

Nițulescu spune că Dragnea a fost un ”infiltrat” în PSD: ”Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA. Și asta s-a întâmplat până acum, până la ultimul procuror șef al instituției. Eu am proprietatea a ceea ce spun. Dragnea a fost infiltrat în PSD, pentru a spune lucruri care se întâmplau în cadrul partidului. Acesta este și motivul pentru care s-a bucurat de protecție. Până acum, cel puțin. Acum DNA face eforturi pentru a descâlci ițele acestei afaceri. Dar eforturile procurorilor nu sunt pe măsura dosarului Teldrum. Aici nu mai vorbim despre un grup infracțional organizat, ci despre o adevărată mafie politică. Dragnea este un om care deja este în slujba unor puteri străine.

Cu alte cuvinte, fostul președinte Băsescu, prin fostul șef al DNA Daniel Morar, l-a protejat pe Liviu Dragnea.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

1 COMENTARIU

  1. Nimic nou sub soare ! Dragnea a fost „ucenicul” lui Basescu in PD , asa ca stie cum sa faca lucrurile sa mearga ! ….. mai ales ca ca a parlit porcul impreuna cu Coldea si/sau Kovesi !

Comments are closed.