Noul Guvern va desființa DNA prin comasarea cu DIICOT. Textul ordonanței de urgență se află pe birou la Tudorel Toader, aceasta fiind condiția pusă pentru a fi păstrat în executiv. Textul OUG de desființare a DNA a fost citit și aprobat în biroul lui Dragnea, împreună cu Tăriceanu.

De altfel, joi în Parlament s-a petrecut un fapt fără precedent: Tăriceanu și Dragnea au dat ordin ca nicio televiziune să nu aibă acces! Lucru despre care nimeni n-a suflat o vorbă, dar care poate fi confirmat de toate televiziunile, inclusiv Antena3.

Prin comasarea DNA și DIICOT, mandatele ambilor șefi ai instituției vor fi anulate, iar dosarele vor fi repartizate de noul șef. N-ar fi exclus ca noul Guvern să adopte prin OUG și cele trei legi ale Justiției care se află acum pe masa președintelui, pentru a grăbi în acest fel decapitarea DNA. Președintele le-a dat o mare lovitură acceptând-o pe Dăncilă. Aveau pregătită suspendarea și adoptarea tuturor acestor orori într-o singură noapte, informează comisarul.ro.