Impresara Anamaria Prodan a decis să intre în politică. Ea și-a anunțat, printr-o scrisoare publică, intrarea în Alianța pentru Patrie, fostul partid al lui Liviu Dragnea, fondat de Codrin Ștefănescu, scrie Comisarul.ro.

Conflictul recent pe care l-a avut cu fostul său soț, Laurențiu Reghecampf, care a degenerat într-unul fizic, se pare că a convins-o să facă această alegere.

„Statisticile spun că în prima jumătate a anului 2022 au avut loc peste 40.000 de cazuri de violență domestică în care a intervenit poliția, dintre care peste 9.400 de situații cu risc iminent.

Și acestea sunt doar cele raportate! Câte femei tac și înghit amenințările, suferințele, abuzurile verbale, psihice, fizice din rațiuni care țin de rușine, de teamă, de educația venită din familie? Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață, iar de la depresie la sinucidere nu este decât un singur mic pas.

Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P.

Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a anunțat Anamaria Prodan pe Instagram, unde și-a anunțat intrarea în politică printr-o scrisoare.

Recent, Anamaria Prodan s-a fotografiat cu ambasadorul Rusiei la București Kuzmin și a postat imaginea pe rețelele sociale. Cei doi au fost surprinși vorbind amical la un eveniment româno-rus.