După ce ministrul Justiției, TuDorel Toader, a fost atacat dur de Eugen Teodorovici, la gâtul acestuia a sărit și secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. Este clar că Dragnea pregătește mazilirea lui Toader.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat luni că îi cere ministrului Justiției, Tudorel Toader, să retragă de urgență proiectul de hotărâre privind suplimentarea cu 160 de posturi a schemei de personal a DNA.

”Este absolut neverosimil proiectul de hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Justiției prin care se solicită suplimentarea schemei de personal a DNA cu 160 de posturi. Îi solicit d-lui ministru Tudorel Toader să retragă de urgență acest proiect de hotărâre pentru că este absolut scandalos în condițiile în care DNA este lovită în ultimii doi ani de scandaluri absolut halucinante”, a declarat luni, pentru Mediafax, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

Potrivit acestuia, Toader ar trebui să aștepte instalarea noului procuror-șef DNA.

„Cred că domnul ministru Tudorel Toader ar trebui să aștepte momentul în care această instituție va avea un coordonator. Noul șef al DNA cu siguranță va face o evaluare vizavi de această instituție și trebuie așteptată și această evaluare și numirea noului șef al institutiei”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general adjunct al PSD a mai precizat că proiectul inițiat de Ministerul Justiției a creat „valuri de nemultumire”.

„Sper ca domnul ministru Tudorel Toader să înțeleagă că subiectul este foarte delicat, iar proiectul inițiat de ministerul Justiției a creat valuri de nemulțumire în rândul opiniei publice”, a conchis Ștefănescu.

Este al doilea atac, luni, venit din partea unui important membru PSD la adresa lui Toader. Primul a fost lansat de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. Atacurile au loc în contextul în care Tudorel Toader refuză să promoveze o ordonanța de amnistie și grațiere.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!