Norica Nicolai, ALDE: Imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate

215
5

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat vineri că ea crede că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate la mitingul din 10 august sunt trucate, scrie G4Media.ro.

”Se pot face multe cu un calculator. Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate. Şi în ţările din UE se acţionează la fel dacă nu se respectă spaţiul delimitat de jandarmi. Eu pot să fiu de acord cu orice, dar nu cu violenţa şi injuriile aduse oamenilor legii. Nu înţeleg de unde atâta ură”, a declarat Norica Nicolai la Turceni, potrivit Adevărul.

Imediat după reprimarea violentă a mitingului din 10 august, pe Facebook au fost postate numeroase înregistrări video cu jandami lovind cu bestialitate oameni pașnici.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

5 COMENTARII

  1. Mai bine du-te de te spala pe păr, femeie, năclăită! Pentru asemenea idei te plăteste Parlamentul Europei? Tot procuroare comunistă ai ramas! Poti inventa orice crimă, daca ordinul de sus iti cere. Marș la baie, femeie!

  2. ASA VEDE OMUL LA BETIE, INVERS, SE CUNOASTE DUPA FATA CA NU POATE SA-SI MAI REVINA !! MERITA SA FIE IN CONDUCEREA TARII !!

    ASA VEDE OMUL LA BETIE, INVERS, MERITA SA FIE IN CONDUCEREA STATULUI !!

  3. Da tanti Norica, erau oamenii pe margine cu laptopurile in brate si cu Photoshop-ul. Mai erau si nesimtit pe deasupra, am intrebat cu ce modifica filmuletele si nu au vrut sa-mi zica.

Comments are closed.