Dăncilă își depusese demisia când Dragnea s-a dus și a rupt personal documentul. Totul s-a întâmplat în jurul orei 19.00, când Dragnea a fost sunat de Anca Alexandrescu care i-a spus, disperată, că Viorica Dăncilă și-a scris demisia și vrea s-o depună la secretariatul general al Guvernului. Și că vrea să-l sune pe președinte. Că este închisă în birou. Șeful PSD a confirmat la RTV că a vorbir cu Dăncilă, dezvăluie comisarul.ro.

Dragnea s-a repezit val-vârtej la sediul Guvernului. Conform comisarul.ro, a reușit s-o facă pe Dăncilă să renunțe la demisie, promițându-i că n-o să se întâmple nimic. Chiar a rupt documentul scris și, atenție, înregistrat deja de Dăncilă.

comisarul.ro mai dezvăluie că Dăncilă i-a spus lui Dragnea că va demisiona imediat după ce procurorii ar decide să ceară cercetarea sa. iar Dragnea i-a spus că nu se va ajunge acolo, că dacă va fi nevoie, o să-l suspende pe Iohannis.

DAC News a realizat un TOP 50 minciuni ale coaliției de guvernare PSD-ALDE, unde Liviu Dragnea conduce detașat. Mai multe detalii AICI.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA. Află mai multe AICI!

Ești pregătit ca România să părăsească Uniunea Europeana? PARTICIPĂ LA SONDAJ!

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!