Tabăra Stănescu-Firea anunță prin intermediul jurnalistei Denise Rifai încă 5 susținători, scrie comisarul.ro.

”SOC!!!! Astazi au mai aparut alte Cinci NUME ale unor grei din PSD care se alatura domnilor Stanescu, Badalau, Ciolacu si doamnei Gabriela Firea, ca semnatari ai scrisorii in care se cere retragerea sprijinului politic lui Liviu Dragnea. Asadar, urmatorii pe lista semnatarilor scrisorii sunt:

Dumitru Buzatu – sef PSD Vaslui
Robert Negoita – sef PSD sector 3, Bucuresti
Rodica Nassar – sef PSD sector 2, Bucuresti
Ioan Mocioalca – sef PSD Caras Severin
Ion Rotaru – sef PSD Braila

Si acum, cateva precizari:

1. Scrisoare Exista si exista intr- un singur exemplar si este in posesia unei persoane pe care eu o cunosc foarte bine si care este o persoana cu maaare greutate in PSD;

2. CEI CARE SPUN CA SCRISOAREA NU EXISTA si ca este o mare gogomanie NU AU FOST DE FAPT INVITATI SA SEMNEZE SCRISOREA !!!!!
( multi lideri psd care de fapt asteapta la colt sa pice dragnea dar pana atunci se dau sustinatori de seama – spun ca scrisoarea nu exista);

3. Mai jos aveti linkul stirii care explica pe larg situatia acestei scrisori cu primii ei semnatari, la care se adauga Numele mentionate in postarea mea;

4. Lista semnatarilor scrisorii e lunga; Maine continuam cu ALTE NUME!”

Tabăra pro-Dragnea îi cere să convoace în cel mai scurt timp o ședință a Comitetului Executiv Național

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea (PSD) anunță într-o postare pe Facebook că filialele PSD din Transilvania au avut o întâlnire sâmbătă după amiaza, la capătul căreia au decis să ii ceară președintelui Liviu Dragnea să convoace Comitetul Excecutiv Național al partidului ”pentru a clarifica eventualele nemultumiri a unor colegi.”

Redăm postarea integral

”Am avut in aceasta dupa amiaza o intalnire cu colegii din PSD din Transilvania. Am discutat cateva ore, fiecare cu argumentele sale, despre directia in care trebuie sa se indrepte pe termen scurt si mediu Partidul Social Democrat. M-am bucurat enorm sa vad ca parerile coincid in cele mai multe privinte si am stabilit ca incepand de astazi vom vorbi intre noi, membrii PSD din Transilvania, mult mai des si vom avea pozitii unitare atunci cand se va vorbi despre viitorul nostru.

Sustinem fara rezerve Guvernul PSD-ALDE si aplicarea in continuare a Programului de Guvernare.
Toate atacurile si disensiunile publice intre membrii PSD cu functii de conducere de la Bucuresti trebuie sa inceteze rapid pentru a ne concentra pe rezultatele guvernarii si pentru a ne putea tine de cuvantul dat romanilor in 2016.

Cerem presedintelui Liviu Dragnea convocarea in cel mai scurt timp posibil a unei sedinte (sau a cate sedinte este nevoie) a Comitetului Executiv National pentru a clarifica eventualele nemultumiri a unor colegi. PSD este un partid democratic unde fiecare are dreptul sa isi exprime liber punctul de vedere dar ne dorim sa auzim nemultumirile in cadrul sedintelor statutare ale partidului si nu in mass media”

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Acum o iubiți mult pe “doamna” Firea.Ati uitat probabil când o făceați zob.Si cum ar putea cineva cu mintea la el sa creadă ce spune aceasta nimeni ca știe ea ca doar o persoana știe de aceasta scrisoare.Incercati ceva mai credibil.Este sub limita prostiei.Si chiar dacă ar exista,ce-i așa de extraordinar?Doar in partidul totalitar exista o singura părere.

Comments are closed.