Vom fi sinceri, ca de fiecare dată, și vă mărturisim că nici nu știm cum să începem acest articol. Este vorba de declarația făcută de nostalgicul Mircea Geoană care frizează orice fărâmă de bun simț.

Deși suntem în luna februarie a anului 2018, fostul ministru de Externe scrie pe pagina lui de Facebook următoarele:În 2009, știam că mă lupt cu o caracatiță a corupției care acaparase statul român aproape în toate instituțiile cheie. Și șansele ca ei să folosească toate butoanele puterii, legale și ilegale, pentru ca Băsescu să obțină un nou mandat erau mari. Și l-a obținut, dar nu l-a câștigat. 
Întrebați-vă cum ar fi arătat România fără cei 5 ani cu Băsescu la Cotroceni? 
Întrebați-vă, dacă au putut fura alegerile prezidențiale acoperiți de structurile statului, cam câți bani au furat Băsescu și clica lui în 10 ani de mandat?
Întrebați-vă de ce adevărul a ieșit la lumină atât de târziu și dacă vinovații vor fi trași la răspundere?
Întrebați-vă, mai ales, dacă așa ceva mai poate fi posibil în România și în viitor?
Întrebați-vă dacă Occidentul, atât de atent la ce se întâmplă în România în legătură cu corupția, va avea vreo reacție la hoția secolului?
Am făcut și eu greșeli, dar astăzi îmi este foarte clar că, în orice condiții, erau pregătiți să fure masiv votul. Nu cred că raportul adoptat în Parlament a făcut lumină totală, dar este un pas către normalitate. Este o lecție a istoriei ce nu trebuie uitată în viitor!
Cei care au furat strigă astăzi hoții. Atât pot să mai facă pentru că știu că sunt o pată rușinoasă în istoria României.
Eu vreau să le mulțumesc românilor care în 2009 m-au votat și să le spun că speranța nu a murit. România va avea un viitor mai bun și mai corect!
”.

Evident că reacțiile internauților nu au întârziat să apară. ”D-le Geoana, n-as vrea sa va supăr, însă, caracatița care va susținea pe dvs era chiar mai periculoasa decât cea la care faceți referire! Iar faptul acesta este si mai clar vizibil in ultimii doi ani. So .. sorry. ..”, scrie unul dintre ei. Altcineva îi spune ”De bun simt ar fi sa nu mai emitenți astfel de enormități! Ar fi și util”.

Acum să facem exercițiul de imaginație de care spunea Geoană și să ne gândim cum ar fi arătat România condusă în totalitate de PSD! Deci?!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

2 COMENTARII

  1. DA DOMNULE GEOANA MULTUMITA DOMNULUI BASESCU SE MISCA CITE CEVA PE ZONA INFRACTIONALA CA DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA ERAM AFARA DIF CE DE MULT TIMP NU SINTETI IN STARE SA AVETI NISTE OAMENI DEMNI DE FUNCTIILE PUBLICE CARE LE OCUPA SINTETI UN PARTID DE INFRACTORI SEMIANALFABETI

Comments are closed.