În 2013, răposatul Vadim s-a enervat pe lipsa de recunoștință a Liei Olguța Vasilescu și i-a dedicat un text foarte dur în revista sa, România Mare:

LICHEAUA SĂPTĂMÎNII: 
L.O. Vasilescu e pusă pe confiscări de morţi. N-a putut să confişte craniul lui Mihai Viteazul? Nu-i nimic, a confiscat trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu!

Incredibil cît de urît îmbătrîneşte fata asta, Lia Olguţa Vasilescu! (În poză e brunetă, dar între timp şi-a schimbat culoarea, aşa cum a schimbat şi partidul – e blondă.) Are numai idei tîmpite. Ea pretinde că e patrioată (locală) şi se forţează să aducă în Cetatea Băniei tot ce vrea muşchiul ei. A încercat, acum un an, să mute craniul lui Mihai Viteazul, de la Mînăstirea Dealu la Craiova. Pretextul era foarte subţire: cică acolo, la Craiova, s-ar fi născut Voievodul. Aiurea. El s-a născut în Tîrgul de Floci, din Bărăgan. A fost, mai tîrziu, Ban al Craiovei, dar asta e cu totul altceva.

Nu ştia ea, L.O. Vasilescu, ce să mai pîndească, ce să mai născocească. Şi a venit pleaşca: a murit fotbalistul Costică Ştefănescu! Nici nu s-a răcit bine şi, vorba aia, pachet la Craiova, rapid! Toată lumea ştia că trupul neînsufleţit al fostului căpitan al Naţionalei va fi depus, o zi (joi), la Casa Fotbalului, din Capitală. Aşa era normal, pentru cineva care debutase la Steaua şi avea admiratori şi în Bucureşti, care ar fi dorit să depună o floare, să-i aducă un ultim omagiu. Aiurea! Nimic nu contează în faţa ambiţiei bolnave a tovarăşei Vasilescu!

Aceasta s-a înhăitat cu cea de-a doua nevastă a celui decedat şi ambele s-au războit cu prima nevastă, fostă dansatoare, mama copiilor lui Costică Ştefănescu. Ce a ieşit, se vede. O ţigănie. O păduchelniţă. La adăpostul tainei, pe furiş, sicriul a fost dus, glonţ, la Craiova. Ce ruşine! Ia-l acasă, Vasileasco, dacă vrei să te faci stăpînă şi pe vii, şi pe morţi. Ceva bun pentru oraşul ăla n-ai făcut – numai scandaluri şi ifose de ţoapă. Pe ce punem pariu că o să-ţi rupi gîtul? De la ce? De la afaceri, băutură şi… bărbaţi! Cine vrea s-o înjure în direct o poate face la telefonul 0722131707 – nu prea răspunde ea, că se dă cucoană mare, are slugi.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

2 COMENTARII

  1. OnVista SA nascht cu STICLUTA in MINA si statea pe sub mesele politicienilor asa a facut alcolista CARIERA cu biberonul in gura toata VIATA CE SA ASTEPTI DE LA 0 NEEDUCATA ALCOLISTA CURVA SI DROGATA

Comments are closed.