O nouă decizie halucinantă a premierului liberal Nicolae Ciucă: Maria-Manuela Catrina, fosta șefă a organizației de femei PSD București care numea „o imagine înfiorătoare” poza cu cei peste 200.000 de manifestanți anticorupție din ianuarie 2017, sugerând că acolo se arăta diavolul, a fost pusă director adjunct tocmai la Directoratul Național de Securitate Cibernetică, scrie Ziaristii.com.

Dincolo de sfidarea totală pe care PNL și regimul Iohannis le-o arată propriilor săi alegători – mulți dintre ei prezenți în stradă în 2017, când regimul Dragnea amenința să înghită România – rămâne tragicomicul situației. Maria-Manuela Catrina bolborosea rugăciuni și trăia spaime primitive acum aproape 5 ani, convinsă că protestatarii anticorupție sunt controlați de Diavol. Azi, ea e pusă șefă la Securitate Cibernetică pe toată România!

Iată mesajul din ianuarie 2017 al sinecuristei PSD pe care Nicolae Ciucă a înfipt-o la DNSC, lângă celebra fotografie cu manifestația-mamut din Piața Victoriei a românilor sătui de hoție și incompetență:

„O imagine înfiorătoare! Răul vine acolo unde găsește loc. E vreme de smerenie și rugăciune. Să nu lăsăm să fie în van lecțiile din zilele acestea! Astăzi e duminica vameșului și a fariseului.

O să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocrotește-ne țara!

«Doi oameni s-au suit la templu să se roage: unul era fariseu, iar celălalt vameș. Fariseul, stând, așa se ruga întru sine: Dumnezeule, Îți mulțumesc că nu sunt ca ceilalți oameni, răpitori, nedrepți, adulteri, sau ca acest vameș. Postesc de două ori pe săptămână și dau zeciuiala din toate câte câștig. Iar vameșul, departe stând, nu vroia nici ochii să-și ridice către cer, ci-și bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosul. Adevărat vă spun vouă că acesta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalță pe sine se va smeri, iar cel ce se smerește pe sine se va înălța» (Lc. 18, 10-14)”.

După cum se poate citi mai sus, doamna investită de premierul Ciucă șefă la DNSC cu rangul se subsecretar de stat respectă „standardele” PSD-iste, în sensul că nici prea multă gramatică nu știe. Însă compensează prin faptul că e un bun „soldat de partid”, și-a făcut treaba când a fost nevoie de ea.

Nu există dubii că această numire a venit pe fondul politizării extreme, până în cele mai mici unghere, a administrației de stat. Maria-Manuela Catrina a fost pusă la Securitate Cibernetică, instituție unde se potrivește ca nuca-n perete, pe baza „algoritmului”. PSD nu cârâie nimic la numirile liberalilor, iar aceștia tac la numirile PSD. Această deprofesionalizare a instituțiilor a dus la prăbușirea statului român, încăput la propriu pe mâinile unor personaje absolut sinistre.

1 COMENTARIU

  1. Ne mai mirà ceva la actuala coaliție a rușinii și prostiei? Și nu atât a prostiei ei, ci a celor câteva milioane de hàbauci care au pus în urne voturi pt cele trei partide stricătoare de țarà, PSD, PNL, UDMR. Aveți grijà, români, ce votați în 2024! Va recomand, în ordine, REPER, USR, FORȚA DREPTEI, PDU sau PMP!

Comments are closed.