Dragnea a început presiunile pentru a-l pune pe Manda în locul lui Tăriceanu în vederea suspendării președintelui, spun surse din anturajul Infractorului din fruntea PSD. Dacă Tăriceanu nu face un pas înapoi, așa cum i s-a sugerat, se va trece la tactici mai brutale, până la începutul săptămânii viitoare. Aceleași surse mai spun că în niciun caz nu se va trece la acțiunea de suspendare a lui Klaus Iohannis dacă în fruntea Senatului rămâne Călin Popescu Tăriceanu, dezvăluie comisarul.ro.

Claudiu Manda este țiitorul Olguței Vasilescu și cel care conduce comisia de control al activității SRI. Sursele confirmă faptul că solicitarea Guvernului de a fi convocată o ședință de plen comună a Camerei Deputaților și Senatului pe 20 iunie este doar lait-motiv pentru a anunța demararea procedurilor de suspendare a președintelui.

Citește și ”AMĂNUNTE INCENDIARE! Șefa Curții Supreme va sesiza CSAT-ul și Inspecția Judiciară

PSD ar putea declanșa procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis miercurea viitoare, pe 20 iunie, dată la care a fost convocată deja o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Ședința a fost aprobată miercuri dimineață de Birourile Permanente reunite.

Potrivit surselor G4Media.ro, ordinea de zi aprobată oficial ar putea fi suplimentată pe 20 iunie cu cererea de suspendare, la fel cum s-a întâmplat în 2012 la suspendarea lui Traian Băsescu în Parlament.

Ședința de plen comun de miercurea viitoare va avea loc la solicitarea premierului. Viorica Dăncilă i-a cerut președintelui Camerei Deputaților să vină în fața Parlamentului pentru a prezenta stadiul procesului de pregătire pentru preluarea de către România a Preşedinţiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene în ianuarie 2019.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

3 COMENTARII

 1. Dragnea este nebun de legat ! Cine va fi presedintele interimara al ROMANIEI??????? Manta!!!!Bravo natiune !

 2. Dragnea inceatca sa benegicieze de timpul ramas pana pe 21/06/2018 ca sa conceapa, tesreze tot felul de scenario care sa-i asigure achitarea in dosarul Bombonica.
  Se vede disperarea pe fata lui iar din atitudinea sa emana teams animalica de condamnare.
  Merge pe principiul, daca o sa cad, nu voi cadea singur
  Mai are in cui Sebastian Ghita, care este achitat pe banda si nu se stie ce are Ghita in hartiile sale care ii pot fi daunatoare lui
  Dragnea so ni numai.

 3. Dar G4media.ro nu v-a informat și ce făcea domnul Tapalaga împreuna cu doamna Macovei in arhiva SIPA?Si tot același faimos și informat site,spunea ieri ca PSD-ul se pregătește sa numească o sluga a sa la SIE ,și anume pe domnul Vlase.Ce ne facem acum cu aceasta numire?

Comments are closed.