Dragnea este disperat că urmează să fie anunțat public că nu mai controlează partidul, iar vineri va fi dată OUG privind amnistia și grațierea, au confirmat pentru DAC News surse din PSD.

Îngrozit de faptul că 28 de organizații PSD urmează să îi ceară infractorului să demisioneze din fruntea PSD și de la conducerea Camerei Deputaților, acesta și-a convocat de urgență toate slugile la sediul partidului. Un lucru mai puțin obișnuit este prezența ministrului Justiției, Tudorel Toader, care, conform surselor comisarul.ro, a fost pus de Dragnea să jure pe cruce că va aviza ordonanța de amnistie și grațiere.

Disperarea lui Dragnea este cu atât mai mare cu cât Marian Neacșu, secretarul general al PSD și unul dintre aliații – cheie ai lui Liviu Dragnea în ultimii ani, a întors armele împotriva șefului său și acționează în acest moment alături de gruparea Paul Stănescu – Mihai Tudose. Neacșu este favorit să preia interimatul PSD.

Reamintim că Neacșu nu e membru al Parlamentului, fiind lăsat în afara listelor din cauza condamnării la șase luni de închisoare cu suspendare în februarie 2016 pentru conflict de interese (și-a angajat soția ilegal la cabinetul de parlamentar).

Site-ul stiripesurse.ro, patronat de Iosif Buble, soțul deputatei PSD Diana Tușa, anunță că 28 de organizații PSD îi cer lui Liviu Dragnea să demisioneze din fruntea PSD. Informația a fost difuzată anterior, pe surse, și de Știrile Pro TV.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!