Europarlamentarul Monica Macovei consideră că fosta şefă a DNA Codruţa Kovesi este ţinta unui „atac ticălos” pus la cale de coaliţia PSD-ALDE, chiar înainte să fie audiată la Bruxelles pentru postul de procuror-şef european, şi spune că au revenit vremurile în care „dosarele se decideau la sediul PSD din Kiseleff”

„În această seară, dna Kovesi ne-a anunţat că a fost citată la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, înfiinţată de Toader şi PSD&ALDE, exact în perioada în care trebuie să fie la Bruxelles pentru a depune actele finale pentru candidatură şi a se pregăti pentru audierea din comisia LIBE. La Secţia specială lucrează Adina Florea, care a declarat că nu a fost niciodată un procuror independent şi care este propusă cu insistenţă de Toader să fie procuror şef al DNA.

În Parlamentul European suntem asaltaţi de scrisori trimise de Toader şi de reprezentanţi ai PSD&ALDE care încearcă orice ca să blocheze o eventuală alegere a dnei Kovesi ca Procuror European. Pline de ură şi minciuni, aceste scrisori fac un mare deserviciu nu doar dnei Kovesi, ci României. Ne întoarcem la vremea în care dosarele se decideau la sediul PSD din Kiseleff”, afirmă Monica Macovei, într-o declaraţie transmisă miercuri seara. (Sursa: Comisarul.ro)

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Fost ministru al Justiţiei: Azi e Kovesi, mâine poate fi oricare dintre noi care îi deranjează – dacnews.net

Dan Barna, reacție după atacul la Kovesi: ”Nu vom accepta să ne întoarcem în bezna dictaturii!”

Andrei Caramitru: ”Dacă nu scăpăm de ei, o să scape ei de noi! Și nu o să fie blânzi” – dacnews.net

Cioloş, reacţie dură după atacul la Kovesi: ”Românii nu vor accepta să le fie furată iar ţara”