S-au terminat aproape toate problemele în România! Singura problemă nerezolvată a rămas DNA și Koveși. Ei bine, dragi admiratori ai corupției din România, ați fost spălați pe creier cu fluocinolon?

Orice persoană al cărui neuro funcționează poate constata că toți corupții au început să “descopere” cât de răi sunt cei de la DNA și cum încalcă orice normă etică și morală după ce au fost prinși cu mâța în sac.

Bine, măi pulifricilor, dar voi nu ați văzut că DNA încalcă legea până să vă înhațe? Dacă ați văzut și nu ați acționat pe căi legale, înseamnă că ați avut un interes și ați tăcut, nu?! Și dacă ați avut un interes, care a fost acela?

Un alt lucru suspect îl reprezintă și faptul că niciunul dintre cei condamnați de DNA nu a ieșit public să spună clar și precis că nu este vinovat de acuzațiile care i se aduc. Majoritatea pulifricilor au preferat să nu facă declarații, iar cei care au făcut declarații, au ținut să scoată în evidență că procurorii “fabrică dosare” și că sunt victime ale “poliției politice”, însă niciunul nu a spus “oameni buni, voi demonstra că sunt nevinovat și voi merge până în pânzele albe ca să arăt lucrul acesta”.

Dragnea se consideră victimă, Tăriceanu se consideră victimă, Sebastian Ghiță se consideră victimă, toți sunt niște victime. Dar până să fie “victime”, niciunul dintre ei nu a sesizat organele abilitate. Niciunul! Și toți au fost martori la “abuzurile” de care se plâng.

În fapt, toți acești corupți au dreptate. Sunt victime. Însă sunt propriile lor victime. Lăcomia lor i-a transformat în victime. Hoția lor i-a transformat în victime. Și nu vor să se oprească. Fură cu zece mâini și fură, și fură și fură! Și ca să va faceți o idee câți bani NE FURĂ, haideți să facem un calcul simplu.

În 2017, conform datelor de la Ministerul Finanțelor, România a înregistrat 4,828 milioane de angajați. O medie a salariului net pe țară se ridică la suma de 2047 lei/lună. Cu alte cuvinte, doar din impozitul pe salarii (1530 lei la un salariu mediu net de 2047), anual statul încasează aproximativ două miliarde de euro (1.925.405.000 euro).

Pe lângă cele două miliarde de euro, mai adăugăm TVA-ul, accizele, impozit pe venit și pe profit, impozite și taxe locale plus diferite taxe. Acum avem câteva miliarde bune de euro. Unde sunt acești bani? Autostrăzi NU, drumuri asfaltate NU, spitale noi NU, școli noi NU. Bă mai mult decât atât, pulifricii împrumuta de pe piețele externe alte câteva miliarde de euro. Fraților, unde dracu sunt toți acești bani?

Și acum mă întreb, cum să nu acuze pe mă-sa și ta-su când o instituție a statului îi oprește  din furat și le strică toate combinațiile?! Cum să nu scoată flăcări pe nări când nu reușesc să subordoneze politic acea instituție?!

După ce au mărit prețul la gaze, la curent, la carburanți, la alimente, după ce au eliberat din închisori violatori, pedofili, tâlhari și criminali, după ce au devalorizat leul și au destabilizat întreaga economie, iată că s-au terminat problemele și a mai rămas doar DNA și Koveși. Așa că, Dragnea, Tăriceanu, Ponta, Ghiță, Băsescu, Voiculescu, Năstase și toți ceilalți pulifrici, mai dăvă dracu!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.