George Harabagiu, fost strateg al lui Liviu Dragnea, fost coordonator al comunicarii online a PSD, a lansat sambata un nou partid impreuna cu Alexandru Cumpanasu. Partidul se numeste Forta Romania, scrie Aktual24.ro.

Dacă se va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, între ce candidați credeți că va fi confruntarea finală?

View Results

Loading ... Loading ...

George Harabagiu a declarat, la „congresul” de lansare a noului partid, ca „PSD este decimat, si-a trimis propriul lider dupa gratii”.

Harabagiu s-a declarat „prieten” cu Alexandru Cumpanasu, afirmand si ca a fost de mai multe ori acasa la el. Harabagiu s-a declarat convins ca Alexandru Cumpanasu va deveni urmatorul presedinte al Romaniei: „Dumneavoastra sunteti de astazi o forta”.

Noul partid a fost anuntat de Harabagiu in urma cu trei zile, intr-un interviu pentru Sputnik, site de propaganda al Moscovei.

”In Europa se stie deja ca in maxim 2 saptamani vor aparea in Romania miscari extrem de percutante – care ulterior vor deveni partide”, a declarat George Harabagiu pentru Sputnik.

”Coagularea unui pol nationalist, anti-sistem ar reprezenta o ‘locomotiva’ care va scoate din dezastru ADEVARATUL PSD (evident fara actuala conducere) si va conduce inerent la formarea unei majoritati reale”, a mai spus fostul strateg al lui Dragnea.

”Sunt absolut de acord cu decizia lui Liviu Dragnea de a contesta actuala conducere a PSD”, a mai tinut sa spuna Harabagiu.

El a sustinut apoi ca Liviu Dragnea va fi eliberat pana la inceputul anului viitor.

”Sunt nascut pe 9 Ianuarie – si implinesc 45 de ani… voi primi cel mai frumos cadou al ultimilor ani – Liviu Dragnea va fi liber pana atunci!”, a mai sustinut Harabagiu.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!