Pe 7 octombie suntem chemați să interzicem unor oameni, pe care nu-i cunoaștem și nu ne cunosc, o chestie care oricum este interzisă și nu ne-ar afecta dacă n-ar fi și nici nu ne-ar ajuta cu absolut nimic. 

Senatul României ridică homofobia la valoare de stat și sacrifică protecția constituțională pentru numeroase familii din România, prin votul majorității parlamentare și al reprezentanților unor partide politice din opoziție în favoarea organizării unui referendum pentru redefinirea familiei în Constituție.

Dreptul la viață de familie este inalienabil și aparține tuturor persoanelor, indiferent de gen și orientare sexuală, conform Convenției Europene a Drepturilor Omului.

Propunerea de redefinire a familiei în Constituție, aflată pe agenda Parlamentului de 2 ani, este scoasă de la naftalină într-un moment convenabil pentru a distrage atenția cetățenilor României de la dezastrul iminent din economie, justiție și agricultură. Chiar dacă legislația din România este clară și interzice deja căsătoriile între persoane de același sex prin Codul Civil, clasa politică transformă familiile noastre în țapii ispășitori ai incompetenței lor.

În ceea ce privește dezastrul, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a recunoscut că Guvernul a ajuns la fundul sacului. Nu mai este niciun leu în fondul de rezervă al statului.

Notă:

Ziua referendumului pentru definirea familiei, 7 octombrie, este ziua de prăznuire a sfinților Serghei și Vah. Cei doi au fost soldați romani creștini din secolul al IV-lea venerați ca fiind sfinți și martiri de către Bisericile Catolică, Ortodoxă și Ortodoxă Orientală.

Serghei și Vah sunt venerați de comunitățile de homosexuali creștini

Wikipedia: ”Serghie și Vah erau cetățeni romani și ofițeri de rang înalt în Armata Romană, dar s-a descoperit că erau creștini atunci când au încercat să evite să însoțească un funcționar roman într-un templu păgân, împreună cu restul gărzii sale de corp. După ce au refuzat să aducă ofrande lui Jupiter în prezența lui Galerius, ei au fost umiliți public: au fost înlănțuiți, îmbrăcați în haine femeiești și purtați prin oraș. Vah a fost bătut până la moarte. Serghie a fost, de asemenea, torturat și în cele din urmă executat la Resafa, unde moartea lui a fost marcată de întâmplări miraculoase.

Cel mai vechi text al martirologiei lor îi descrie ca ‘erastai’, termen ce poate fi tradus ca ‘iubiți’. Cercetătorul John Boswell a sugerat că cei doi chiar au fost uniți printr-o ceremonie cunoscută sub numele de adelphopoiesis sau prindere ca frați de cruce, pe care-l considera o formă creștin timpurie de parteneriat între două persoane de același sex, consolidând un punct de vedere propriu despre o atitudine creștină tolerantă față de homosexualitate.”

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!