”În România au mai rămas doar bătrânii, bețivii și puturoșii”, spune primarul comunei Micești (Argeș) Dumitru Voicu, scrie notabn.ro.

Primarul Voicu a făcut această declarație în contextul în care marți, la Consiliul Județean Argeș, edilii din județul Argeș au avut o întâlnire cu Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, scrie ziarul local bitpress.ro.

Dumitru Voicu este primar la Miceşti din 1992. În mai 2015, primarul de la Miceşti a băgat în spital un poliţist local. Primarul a dat cu maşina peste agentul Poliţiei Locale Piteşti, când acesta i-a arătat că a intrat pe interzis. În urma impactului, agentul Cristian Bădiţă s-a ales cu piciorul rupt, scrie ziarul Adevărul.

FIICA PRIMARULUI A FOST CONCEDIATĂ DE DEPUTATUL MITRALIERĂ DUPĂ CE A POSTAT POZE TOPLESS PE FACEBOOK

În aprilie 2016, şi fata primarului Dumitru Voicu a fost implicată într-un scandal. Roxana Voicu (foto) era consilier la cabinetul deputatului PSD Cătălin Rădulescu de câteva săptămâni şi a fost concediată după ce a postat pe contul său de Facebook mai multe poze topless de la mare.

La întâlnirea ministrului Intotero cu primarii din Argeş, o reacţie dură a avut şi primarul independent Virgil Baciu, din comuna Corbi: ”Anul trecut, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni avea un buget de 8 milioane de lei. Ce să faci cu 8 milioane de lei, când jumătate din buget înseamnă cheluieli de întreţinere? În tot acest timp, bugetul pentru minorităţi este de 100 de milioane de lei. Este inadmisibil! Cele două bugete ar trebui să fie cel puţin egale! Vă spun sincer că mă sperie exodul şi modul în care se simt cei plecaţi la muncă, în străinătate, adică părăsiţi, abandonaţi de statul român”.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!